2777
2789
عنوان

کیا حس میکنن فقط با آرایش خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 39 پست

عزیزم اولا خداروشکر کن چون خیلیا با ارایش هم خوشگل نمیشن مثل من بدبخت دوما این ارایشی که گفتی اصلا ارایش غلیظی نبود و این نشون میده تو خودت بدون ارایش هم خوشگلی،گریم که نمیکنی یه رژ و ریمله

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام دلت میخواد همه جا با آرایش باشی؟حس میکنم وقتی آرایش میکنم همه بیشتر بهم توجه میکنن و از چهره م ...

من توام یا تو منی    

من اصلا اعتماد به نفس بدون ارایش نداره . حس میکنم خیلی زیبا نیستم ولی با ارایش خیلی خوب میشم ... عمده علتش هم بخاطر گودی و تیرگی زیرچشممه دوست دارم برم فیلر بزنم اما اطرافینام میگن خوبه 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

از ماسک هایی استفاده کن که به پوست و موهات شادابی بده.. ضدآفتاب هم که لازمه همیشه... من یه مدته سرم تقویت مژه سریتا میزنم مژه های خودم نسبتا بلند بود الان خیلی بلند و قشنگ شده و ریمل نمیزنم. بینی ام رو عم عمل کردم البته طبیعی و شده بدون هیچ آرایشی بیرون هم برم البته فقط تو محله خودمون

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

منم این حسو دارم

رلم گفت اعتماد به نفس داشته باش از خیلی ها خوشگل تری بعد گیر داد یه عکس بدون فی.لتر و آرایش بفرست من که دیدمت هزار بارو این حرفا 

منم فرستادم کلی هم تعریف کرد گفت این طوری خوبی  بعد بیشتر اعصابم خورد شد نمیدونم چرا😂😂😂😂😂😂😂😂

من توام یا تو منی     من اصلا اعتماد به نفس بدون ارایش نداره . حس میکنم خیلی زیبا نیستم ...

ایوول دقیقاا منم میخوام برم فیلر زیر چشم بزنم تا گودیش رفع بشه😂

دقیقا حسی که تو داریو منم دارم،خواهرم میگه بدون آرایشم قشنگی ولی من دوست داشتم بدونم آرایشم در حد آرایش کرده م قشنگ و ملیح باشه

نمیدونم چرا آرایشم با اینکه غلیظ نیست ولی اینقدر حس میکنم قشنگترم میکنه و مدام نکرانم نکنه یکی بدون آرایشمو ببینه و بگه  چقدر با زمانی که آرایش میکنی متفاوتی🙁 

منم این حسو دارم رلم گفت اعتماد به نفس داشته باش از خیلی ها خوشگل تری بعد گیر داد یه عکس بدون فی.لتر ...

دقیقاااا منم فکر میکنم طرف الکی تعریف میکنه از بدون آرایشم😂😂😂😂😂ولی یه چیزی هییچوقت جلوی پسرا راجب این قضیه حرف نزن و نگو با آرایش قشنگترم و بی آرایشمو دوست ندارم،در هر حال خودتو تحویل بگیر این تجربه ی منه

ایوول دقیقاا منم میخوام برم فیلر زیر چشم بزنم تا گودیش رفع بشه😂 دقیقا حسی که تو داریو منم دارم،خوا ...

وای منممممم یه ریمل و یه برق زیاد نیس ولی اعتماد به نفسم میره تا سقف😂اگه هم نباشه هی فک‌میکنم چه عملی بکنم چه ماسکی بزنم