2777
2789
عنوان

خانم آملی

81 بازدید | 5 پست

یه خانم آملی میگن باطل سحر می‌کنه اگه کسی می‌شناسه شمارشو برام بذاره

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
سحرو باطل میکنه با باطلو سحر میکنه؟😂

باطل سحر یه دعاییه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دعایی که گفتین ماه چهار بارداری بخونی بچه پسر میشه چیه ؟ شما نتیجه گرفتین ؟؟

در مفاتیح الجنان شیوه ای خاص برای پسر شدن فرزند ذکر شده اجمال آن شیوه این است : از حضرت صادق علیه السلام روایت شده که: « اگر چهار ماه از بارداری زنی بگذرد او را به سمت قبله کن و آیه الکرسی بخوان و دست بر پهلوی او بزن و بگو: اَللهمَّ اِنّی قَد سَمَّیته مُحمدا ، یعنی : خدایا من او را محمد نام کردم ؛ اگر چنین کند خدا آن فرزند را پسر می گرداند . پس اگر اسم او را محمد گذاشت مبارک باشد و اگر نامش را محمد نگذارد اگر خدا خواهد از او بگیرد و اگر خواهد به او ببخشد». مطمئن باشید که خداوند دانا و شنواست و به هر کاری قادر است.

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
سلام عزیزم دعایی که گفتین ماه چهار بارداری بخونی بچه پسر میشه چیه ؟ شما نتیجه گرفتین ؟؟

برای پسردار شدن آیه الکرسی را به انار شیرین بخوانید و بخورید.

وقتی آثار بارداری در شما نمایان شد، دست خود را بر شکم بگذارید و 1400 صلوات نذر کنید و 7 بار آیه 35 آل‌عمران (إِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي ۖ إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ) را بخوانید.