2777
2789

توی اقوام و دوستان بله

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بوده شماازنزديك ديدين؟؟خودش سقط كرده يا سقط شده؟

هر دو

از نزدیک نه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
سخت بوده شماازنزديك ديدين؟؟خودش سقط كرده يا سقط شده؟

هر دو

از نزدیک نه

چرا داره سقط میشه؟ استراحت مطلقی؟

هر دو از نزدیک نه چرا داره سقط میشه؟ استراحت مطلقی؟

نه خودم ميخوام سقط كنم😔😔😔لعنت به من كه مراقب نبودم

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
نه خودم ميخوام سقط كنم😔😔😔لعنت به من كه مراقب نبودم

عزیزمممم

بچه ی اوله؟🥺💔

من داشتم زیاد سخت نبود البته استراحت لازمه چون بعد کمردرد شدید و ضعف داره

ببخشيدميپرسم خودتون خواستين سقط بشه؟خيلى استرس دارم

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

خواهرم یه ماه ونیمش بود سقط کرد

بچه نمیخواست

پسرش ۱۶ سالشه

نه دوميه دخترم كوچيكه ٤سالشه 

دکتر میری یا چی؟