2777
2789
عنوان

خانمهای رشتی یه لحظه لطفا!!

66 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، من مشکل تنفس دارم و یجورایی موقع صحبت کردن اذیت میشم و یه حالت تو دماغی صحبت میکنم که خودم اصلاا دوست ندارم ولی انگاری برای بقیه عادیه، برای جراحییی خیلی برام مهمه که اول از همه مشکل تنفس و تو دماغی حرف زدنم حل بشه و بعد اینکه طبیعی عمل شه، بهم دکتر دادگری   معرفی کردن ولی من نه میشناسمشون نه کاراشون و دیدم، از نظر شما بهترین دکتری که هم متخصص حلق و بینی باشه   هم طبیعی عمل کنه کیه؟؟ 

ممنون میشم برای 

عمل نمیدونم

رشت اسم دکتر کوشاشنیدم.

دیگه اطلاعاتی ندارم

بیشترتحقیق کن

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل نمیدونم رشت اسم دکتر کوشاشنیدم. دیگه اطلاعاتی ندارم بیشترتحقیق کن

دکتر کوشا متخصص گدش حلق بینیه، ولی ننیدونم جراحی میکنه یا نه، و لینکه کارش چطوره!!

ممنون میشم برای 
پیج اینستاگرامش و داری شما؟

کارتش نداری؟روش نیست

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
نه یکی از دوستام پیشش عمل کرد

پس میتونی به استارتر راهنمایی بدی