2777
2789

سلام اقدام کردم ب بارداری بعد از سیکلم بعد سه روز مونده بود ب موعودش زودتر پریود شدم اینقدر هم درد داشتم نمیدونم چرا خیلی منتظر بودم باردار شم چرااا اخه😥😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی دردام بیشتر از پریود قبل بود میگی بعد این ماه باردار میشم😢😢😢

اره ان شاالله که به زودی باردارمیشی

من ک اقدام کردم

ماه اول پری جلو افتاد

ماه بعد عقب افتاد ‌‌و حجمش کم بود

ماه بعدش باردارشدم

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
تو چن ماهه اقدام کردی آخه من ای ماه اولم بود خیلی خیلی ذوق داشتم خورد تو ذوقم😢

منم ماه اول بود ،مثل تو خیلی ذوق داشتم🤣🤣 بعد خورد تو ذوقم ، تا چند روز افسرده شدم🤗

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
اره ان شاالله که به زودی باردارمیشی من ک اقدام کردم ماه اول پری جلو افتاد ماه بعد عقب افتاد ‌‌و ح ...

انشالله که بشم آره مادر شوهرمم گفت این ماهی با ماه دیگ یخورده شاید اذیت شی بعد باردار شی دعا کنین خیلی حالم گرفته شده انگار افسرده شدم تو یه روز😔😔

منم ماه اول بود ،مثل تو خیلی ذوق داشتم🤣🤣 بعد خورد تو ذوقم ، تا چند روز افسرده شدم🤗

اره منم انگار به همین یه روز افسرده شدم تو هنوزم داری ادامه میدی یا نه😥☹️

ب زودی حامله میشی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
انشالله که بشم آره مادر شوهرمم گفت این ماهی با ماه دیگ یخورده شاید اذیت شی بعد باردار شی دعا کنین خی ...

باید صبور باشی

درضمن سعی کن درمورد اقدام ب بارداری ب کسی حرفی نزنی

چون اطرافیان پیگیر میشن و هی میپرسن

همین باعث میشه استرس بگیری و به تعویق بیوفته

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱