2777
2789
عنوان

😔خیانت کردم بهش چون......

634 بازدید | 14 پست

اونایی ک تو عقدن یا نامزدن خواهشا دقت کنن

دوران عقد و نامزدی دوران اشنایی 

۱ هرچقدر هم عاشقش هستین تن به رابطه جنسی ندین 

۲ همه راز های زندگیتون و خاطرات قدیمی دعوا با پدر و مادر رو بهش نگین اون همسرتون هست محرم اسرار نیست بلاخره یه روز میزنه تو سرتون همه مردا اینطوری نیستن ها بعضی هاشون شعور ندارن 

۳ باهاش کوتاه نیاین اگر تو این دوران کوچک ترین حرکتی زد عصبانی شد فحش ناموسی داد کتک زد به شدت باهاش برخورد کنین اگر کوتاه بیاین تا اخر باید تحمل کنین 

۴اگر دیدین تو این دوران بچه ننه اس وابسته به خانواده مشروب میخوره مواد میزنه بد دهنه رفیق بازه خسیسه تعادل روانی نداره یه بار خوبه یه بار بد بی فرهنگه  خیانت کرده بهداشت نداره خاله زنکه راز دار نیست خبرکشی میکنه از همه مهم تر اگر عاشقش نشدین ازش طلاق بگیرین ۱۰۰٪

زندگی با مادرشوهر یا خانواده شوهر تو یه ساختمون ممنوع 🛑🛑🛑🛑🛑شاید بعضی ها راضی باشن اما بیشتری هاااا هروز خونشون تو شیشه اس 

دخترای گل شوهر قطحی نیومده حواستون رو جمع کنین

اینا همه الکیه سنش بره بالا خوب میشه 

بچه بیاد خوب میشه 

عروسی کنین خوب میشه 

برین زیر یه سقف عاشق میشین 

اگر نخواستینش فقط طلاق بگیرین حیف ادم عمرشو روی چنین مردایی ک گفتم بزاره 

به عنوان زنی که ۲۰ سال زندگی کرده براتون این تاپیک رو گذاشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که تجربیات تو در اختیارمون گذاشتی 😘🌸

خودم ۲۰ ساله دارم با یه مرد بچه ننه بددهن خبرکش ک دست بزن هم داره زندگی میکنم 

خونم تو شیشه 😭هیچکس از دلم خبر نداره فقط نشد ازش طلاق بگیرم چون ۱۹ سال پیش تو روستامون بد میدونستن نشد دانشگاه رفتم درس خوندم بچه اوردم ک سرم بند بشه از فکر این مرد بیرون بیام اما نشد نشد نشد

دقییییییقا

چقد درسته حرفات

من خودم هم دیگ تحمل زندگی کردن با یه مرد دهن بین بچه ننه و خبرکش رو نداشتم و دارم طلاق میگیرم

از ی جایی ب بعد دیگ نمیشه تحمل کرد واقعا و طلاق بهترین راهه 

خیلی کامل و آگاه کننده بود حرفات..ممنون🌹

دقییییییقا چقد درسته حرفات من خودم هم دیگ تحمل زندگی کردن با یه مرد دهن بین بچه ننه و خبرکش رو ندا ...

دختر خواهر منم شوهرش همینطوری بود پارسال ابان دقیقا طلاق گرفت راااااحت بعدشم  اسنفد همون سال ۹۹ با دوصت پسر دوران مجردیش ازدواج کرد الان ۲ ماهه حامله

سلام عزیزم راهنمایی میخوام 

من ۴ ساله عقدم 

متاسفانه گزینه ی ۱ و انجام دادم 

در مورد گزینه ی ۲ چون پسر خالمه همسرم پس تا حدودی هر دو از همه ی چیزای خانوادگی هپدیگه خبر داریم 

اما من به هیچ وجه از مشکلات و اتفاقات خونه و چیزای دیگه بهش حرفی نزدم حتی وقتی سوال میپرسید و پیگیر میشد هم جوابی نمیدادم

در مورد گزینه ی ۳ سعی کردم اگر موردی دیدم برخورد جدی کنم باهاش البته کتک و فحش و این چیزا نبوده ولی جدیدا صداشو روی خانوادم بلند کرده و احترامشون و نذاشته و با منم درست صحبت نکرد جلوشون و رفتار بدش با من باعث بحثش با مامانم شد توی تاپیک های قبلم هست اگه بخونی 

درمورد گزینه ی ۴تا حدودی بچه ننه اس یعنی حرفاشون و حتی اگه مفت و دروغ باشه باور میکنه با اینکه میدونه چقدر حرف مفت زنن 

وابستگیشو نمیدونم احتمالا هست چون کنارشون خوشحاله و میخنده اما توی حرف میگه میخوام ازشون جدا بشم و دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم میخوام زندگی خودمو داشته باشم 

اما بعید میدونم اینطور باشه 

رفیق باز تاحدودی زیاد دوست و رفیق نداره اما توی عقد میگفت تو که پیشم نیستی و میدیدم که وقت زیادی براشون میزاشت و حتی شب و نصفه شب    فیلم میدیدن بازی میکردن و گیمنت میرفتن و این چیزا 

خسیس به نظرم نبوده یا حد تعادل داشته حداقل 

خیلی وقتا میگفت ندارم اما اینکه داشته باشه و کار ضروری ای نداشته باشه با پولش و به من نده نبوده 

اما تعادل روانی نداره و یکبار خوبه و یکبار بده هر دوماه یکبار ی قهر داریم که تصمیم به طلاق میگیریم و دوباره پشیمون میشه و میاد آشتی و عاشق پیشه میشه از اول 

و متاسفانه خیلی تحت تاثیر خانوادشه و حرفاشون تاثیر میذاره روی همسرم  خودش قبول نمیکنه اما من مطمئن شدم که چقدر تاثیر دارن و روی اعمال و رفتار و حرفاش و...

خاله زنکه     راز دار درمورد اتفاقات توی خونه ی ما به مامانشو خانوادش میگه پس رازدار هم نیست خبرکش هم میشه با این اوصاف

در مورد بهداشت هفته ای یکبار برای تمیزی توی رابطه حمام مییره برای نظافت و روزانه دوش میگیره تقریبا 

آرایشگاه هم میره 

اما تمیزی موهای بینی و ناخن هاشو و مسواک زدن و ...این چیزای دیگه نیست و باید بهش بگم و شاید گاهی اوقات انجام بدم و اکثرا بهونه میاره برای انجام ندادن و هر وقت انجام میده میاد میگه ببین چه تمیز شده🤣🤣🤣 منتش هم برای من میذاره

اما در مورد عشق من میدونم که علاقه داریم به هم اما شاید وابستگی و این چیزا باشه و مطمئن نیستم به خاطر همه ی این مشکلاتی که توضیح دادم دودل شدم و به طلاق فکر میکنم 

اگه دوست داشتی تاپیکمم بخون و  با توجه به توضیحاتم بگو جدا بشم یا نه  چیکار کنم من؟؟؟

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙