سلام عزیزم راهنمایی میخوام
من ۴ ساله عقدم
متاسفانه گزینه ی ۱ و انجام دادم
در مورد گزینه ی ۲ چون پسر خالمه همسرم پس تا حدودی هر دو از همه ی چیزای خانوادگی هپدیگه خبر داریم
اما من به هیچ وجه از مشکلات و اتفاقات خونه و چیزای دیگه بهش حرفی نزدم حتی وقتی سوال میپرسید و پیگیر میشد هم جوابی نمیدادم
در مورد گزینه ی ۳ سعی کردم اگر موردی دیدم برخورد جدی کنم باهاش البته کتک و فحش و این چیزا نبوده ولی جدیدا صداشو روی خانوادم بلند کرده و احترامشون و نذاشته و با منم درست صحبت نکرد جلوشون و رفتار بدش با من باعث بحثش با مامانم شد توی تاپیک های قبلم هست اگه بخونی
درمورد گزینه ی ۴تا حدودی بچه ننه اس یعنی حرفاشون و حتی اگه مفت و دروغ باشه باور میکنه با اینکه میدونه چقدر حرف مفت زنن
وابستگیشو نمیدونم احتمالا هست چون کنارشون خوشحاله و میخنده اما توی حرف میگه میخوام ازشون جدا بشم و دیگه هیچ کاری باهاشون ندارم میخوام زندگی خودمو داشته باشم
اما بعید میدونم اینطور باشه
رفیق باز تاحدودی زیاد دوست و رفیق نداره اما توی عقد میگفت تو که پیشم نیستی و میدیدم که وقت زیادی براشون میزاشت و حتی شب و نصفه شب فیلم میدیدن بازی میکردن و گیمنت میرفتن و این چیزا
خسیس به نظرم نبوده یا حد تعادل داشته حداقل
خیلی وقتا میگفت ندارم اما اینکه داشته باشه و کار ضروری ای نداشته باشه با پولش و به من نده نبوده
اما تعادل روانی نداره و یکبار خوبه و یکبار بده هر دوماه یکبار ی قهر داریم که تصمیم به طلاق میگیریم و دوباره پشیمون میشه و میاد آشتی و عاشق پیشه میشه از اول
و متاسفانه خیلی تحت تاثیر خانوادشه و حرفاشون تاثیر میذاره روی همسرم خودش قبول نمیکنه اما من مطمئن شدم که چقدر تاثیر دارن و روی اعمال و رفتار و حرفاش و...
خاله زنکه راز دار درمورد اتفاقات توی خونه ی ما به مامانشو خانوادش میگه پس رازدار هم نیست خبرکش هم میشه با این اوصاف
در مورد بهداشت هفته ای یکبار برای تمیزی توی رابطه حمام مییره برای نظافت و روزانه دوش میگیره تقریبا
آرایشگاه هم میره
اما تمیزی موهای بینی و ناخن هاشو و مسواک زدن و ...این چیزای دیگه نیست و باید بهش بگم و شاید گاهی اوقات انجام بدم و اکثرا بهونه میاره برای انجام ندادن و هر وقت انجام میده میاد میگه ببین چه تمیز شده🤣🤣🤣 منتش هم برای من میذاره
اما در مورد عشق من میدونم که علاقه داریم به هم اما شاید وابستگی و این چیزا باشه و مطمئن نیستم به خاطر همه ی این مشکلاتی که توضیح دادم دودل شدم و به طلاق فکر میکنم
اگه دوست داشتی تاپیکمم بخون و با توجه به توضیحاتم بگو جدا بشم یا نه چیکار کنم من؟؟؟