2777
2789
عنوان

مشهدیا بیان

47 بازدید | 10 پست

بچه ها من دنبال یک گروه یا اکیپم ک هر هفته برنامه بیرون رفتن برای خانومها داشته باشن....کسی سراغ داره؟دچار افسردگی شدم میخوام گروه شادی باشه ک برم باهاشون بیرون حال روحیم بهتر بشه....دوستی ندارم ک بتونم برم بیرون باهاش و ایده ای هم ندارم برای بیرون رفتن برای همین دنبال یک گروهم ک خودشون برنامه های تفریحی داشته باشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میخوای با من ازدواج کنی؟!🤔🤔🤔

مگه تو کاربریم نوشته مرد؟😂

خب ،برای دوستی باید یه چیزای مشترکی داشته باشی با دوستت که مفید و خوب باشه.از نظر سن وسال ،تجربه زندگی، فرهنگ یا هرچی.

قبول داری؟

من و خدا💫
مگه تو کاربریم نوشته مرد؟😂 خب ،برای دوستی باید یه چیزای مشترکی داشته باشی با دوستت که مفید و خوب ب ...

اره قبول دارم ولی من که دنبال پیدا کردن دوست نیستم دنبال یک گروهم ک برم باهاشون تفریح همین

اره قبول دارم ولی من که دنبال پیدا کردن دوست نیستم دنبال یک گروهم ک برم باهاشون تفریح همین

خب فرق نمیکنه دیگه،مثلا خانمای ۵۰سال به بالا تفریح کردنشون با خانمای ۲۰-۲۵ساله مثل هم نیست.مذهبیا با غیر مذهبیا تفریحی‌شون فرق داره

گفتم ببینم جزو کدوم گروهی؟

منم دنبال یه گروه مناسب خودم میگردم.

من و خدا💫