2777
2789
عنوان

یک لحظه بیاین

68 بازدید | 2 پست

من نمیدونم چرا پدر و مادرم اینجوریم مثلا با بابام یک گوشی میخره حتما دو ماه باید مامانم استفاده کنه یا از بابام پول میخوام مثلا میگم بابا ۲۰۰ میدی میخوام فلان چیزو بخرم مثلا ماسک صورت) که از نظر مامانم رسیدگی به پوست چیز چرتی و هرکی اعتماد به نفس داره به پوستش نمیرسه ) مثلا پوست مامانم انقدر چرب که دست میزنه دستش چرب میشه باز میره کرم میزنه میگه جوش بزنم بهتر از اینه که چروک بشه پوستم😑 حالا به مامانم کاری ندارم چیکار میکنه اما اعصابم و خرد کردن مثلا من میرم تو اتاق مامانم میگه فلان مرد جمع میکنی من میکنم میگه تو فلان چیزو خراب کردی این کارو کردی اینکارو نکردی نمیکنم میگه حلالت نمیکنم. برو دخترای مردمو ببین . به بابام میگم میگه تو میتونی هیچکاری‌ نکنی ولی از خونه ی من برو بیرون پیش نا زندگی نکن وقتی هم میگم من کاری نمیکنم شما ها میگین اون کارو بکن این کارو بکن میگه حرف نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.