2777
2789

سلام دوستان من دخترم ظهر ک خوابید بیدار شد یهو دستش دیدم کلمه الله نوشته بود خیلی هنگ زدم اول فک کردم شاید کسی نوشته از خونوادم پرسیدم اصلا اطلاع نداشتن فشارش میدادم ک رنگش شاید رفت 6ساعت صبر کردم گفتم شاید جای وسیله ای دستش افتاده اما همون طور دارتش 

ممنون میشم اگه شماره حاج آقایی کسی دارین بهم بگین من ببینم چیه 

خیلی امشب اذیت کرد دخترم ب حدی اعصاب برامون نذاشت میترسم برا این الله باشه 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الله ک خوبه اسم خداهه عزیزم 

آخه چطور شده یهو رفته رو دست دخترم ابن نوشته تو عمرم همچین چیزی ندیدم 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 

عکسشو بفرست ببینیم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من رفتم کنار مامانم بخوابم🤦

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.