2777
2789
عنوان

وزن جنین در اوایل هفته ۲۷

10476 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من امروز رفتم سونو وزن جنین امروز آخرین روز ۲۶ هفتم بود ینی فردا میشه اولین روز ۲۷ هفته

وزن جنین ۱کیلو ۳۱ گرم بود

خوبه ب نظرتون؟

ی خانومه نوشته بود تو ۲۸ هفته وزن جنینش ۱کیلو ۲۰۰ بوده 

هر هفته چقدر جنین وزن زیاد میکنه؟

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اگر کسی اطلاعی داره بگ من نگرانم

اصن نگران نباش مال من ۸۰۰گرم بودن دکتر گفت خوبه دنیا م اومد ۲۸۸۰بود اما بعدش دیگه تا چهل روز شد شش کیلو مهم سالمی بچه است وقتی م دنیا اومد دور سرش باید رشد کنه اون مهمه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اصن نگران نباش مال من ۸۰۰گرم بودن دکتر گفت خوبه دنیا م اومد ۲۸۸۰بود اما بعدش دیگه تا چهل روز شد شش ک ...

درسته نمیدونم والا حساس شدم رو وزنش

اره عزیزم طبیعی هست جنین تو این هفته باید ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم وزن داشته باشه دقیقا با همیم شما تاریخ زای ...

والا امروز زده بود ۲ اسفند