2777
2789
عنوان

پزشکان عزیز

750 بازدید | 20 پست

عزیزان، آیا پزشک جراحی رو می‌شناسید که حاضر باشه به صورت رایگان یه خانم ۲۷ ساله‌ی افغانستانی مهاجر رو جراحی کنه؟ سرطان غدد لنفاوی داره.

امیدی ندارم به اینکه اینجا کسی رو پیدا کنم، اما با خودم گفتم سعیمو بکنم.

اگه میشناسید، لطفا بهم پیام بدید تا شماره تلفن و اسمش رو بدم.

بیاید دستشون رو بگیریم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

تهرانه؟

بعرست خیریه بهنام دهش پور کمکش کنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به خیره های شهرتون سر بزنید اگر کسی سفارش کرده باشه برای اینکار، اونجا بهتون معرفی میکنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بنظرم به خیره های شهرتون سر بزنید اگر کسی سفارش کرده باشه برای اینکار، اونجا بهتون معرفی میکنن

این خانم رو یه خیریه بهم معرفی کرده. کسی که خیریه رو می‌گردونه از دوستان خودمه در قزوین.

اما دیگه چقدر یه خیریه توان مالی داره؟

چون جز این مورد، فقط چهل و چند دانش‌آموز رو هم دارن سرپرستی میکنن.

من گفتم بهتره دنبال پزشکی باشیم که حاضر باشه کمک کنه و رایگان جراحی کنه.

قزوینه. 

تلفن: 021-88357017

فردا زنگ بزن انجمن آنکلوژی ایران

شرایطش رو بگو شاید کمکش کنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تلفن: 021-88357017 فردا زنگ بزن انجمن آنکلوژی ایران شرایطش رو بگو شاید کمکش کنن

ممنون عزیزم.

امیدوارم ایران به روز افغانستان نیفته. الهی که افغانستان هم روی آبادی رو ببینه به خودش.

ممنون عزیزم. امیدوارم ایران به روز افغانستان نیفته. الهی که افغانستان هم روی آبادی رو ببینه به خودش ...

به امید خدا

به امید روزی که نه جنگ داخلی باشه نه جنگ کشورها

این خانم رو یه خیریه بهم معرفی کرده. کسی که خیریه رو می‌گردونه از دوستان خودمه در قزوین. اما دیگه چ ...

عزیزم منظورمو متوجه نشدی.

گفتم بعضی پزشکها با خیریه ها همکاری میکنن شاید سپرده باشن که بهشون معرفی بشه.

درمانگاه‌های خیریه هم امکان داره پزشکای خیّر رو بشناسن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم منظورمو متوجه نشدی. گفتم بعضی پزشکها با خیریه ها همکاری میکنن شاید سپرده باشن که بهشون معرفی ...

متوجه شدم عزیزم.

منظورم این بود که اینها چون خودشون یک مؤسسه دارن، گشته‌ن جاهایی رو.

انقدر اینجور موارد زیاد شده که چند تا پزشک و جراح خیر نمیرسن دیگه همه رو معاینه کنن یا جراحی کنن. ولی بازم فردا زنگ میزنم به چند جا.

ممنونم.

متوجه شدم عزیزم. منظورم این بود که اینها چون خودشون یک مؤسسه دارن، گشته‌ن جاهایی رو. انقدر اینجور ...

خدا کمکشون کنه

ان شاءالله به شما هم خیر بده که دنبال کار نیک هستی 🙏🏻