2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دومیم دردش کمتر بود

برعکس شما اولی دختر بود🙂

ارتباطی به جنسیت نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نه مممکنه بیشتر باشه ممکنه کمتر باشه

بستگی به مدل قرارگیری جنین حین زایمان و فعالیت های دوران بارداری و تغذیه چند ماه آخر داره

ماه آخر سجده های طولانی برو و رژه و پنگوئنی راه برو 

پله برو

گرمی زیاد بخور

خاکشیر ناشتا واسه جلوگیری زردی(از شب قبل تو آب خیس کن)

تاپیک نکات زایمان طبیعی رو بخون

ایشالله این یکی راحت تر باشه

بعضیا میکن دومی راحتتره بعضیا میگن دختر سختتره

نمیدونم من سزارین هستم. ولی مامانم میگفت زایمان دختر و پسر فرق داره نوع دردش.دیگه نمیدونم.ولی بدن با بدن دیگه فرق میکنه

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍

واسه من اولی دختر بود 

دومی پسر 

زایمان دومم خیلی راحت تر بود ، دردش بیشتر بود ولی خیلی خیلی سریع تر بود 

فکر نمیکنم به جنسیت ربط داشته باشه 

زایمان دوم کلا راحت تره

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
نمیدونم من سزارین هستم. ولی مامانم میگفت زایمان دختر و پسر فرق داره نوع دردش.دیگه نمیدونم.ولی بدن با ...

من لگنم تنگ بود میگفتن نمبتونی ولی پسرم ریز بود و زایمانم طولانی ولی راحت بود. ماما هنراه داشتم 

خدایا راضیم به رضات
علایمتو سر دخملت میگی؟

واسه دختر بی حال بودم و تهوع داشتم 

واسه پسر سرحال و پر انرژی بودم، تهوع نداشتم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.