2777
2789

تنهام 

متولد ۷۰ و از هرجهات چهره و اخلاق مناسب 

ادم دلش یه ازدواج موفق و عاقبت به خیری میخواد 

ولی خواستگار سنتی هم اونی نیست ک ادم میخواد ، حرف زدنش به دلم ننشست 

پسرایی ک من خوشم میاد نمیان 

من چه کار کنم 

دلم گرفته و دلشکسته 💔💔

میگم کاش با همون خواستگار قد کوتاهم که اون منو زیاد میخواست میرفتم ولی حرف زدنش به دلم نمیننشست 

کار درستی کردم رد کردم ؟؟

خدایا چقدر دلم امشب گرفته 

خدایا من چیز زیاد نخواستم ازت 

یه ادم خوب مثل  خودم 💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

انشالله  ی بخت خوب نصیبت بشه عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مچکر نازنین 🌹

🌹😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

انشاالله  یک شوهر خوب نصیبت بشه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

انشاالله اونی که قسمتت باشه میاد و به دلت میشینه عزیزم.مث خودم.خیلی ها که میومدن دوس نداشتم و اوناییم که من دوس داشتم نمی اومدن.آخرم دیگه منم سنم بالا رفته بود و همش مامانم و خواهرام نصیحت میکردن منو که همیشه هر چی آدم بخواد نمیشه و نکن اینکارا رو و این یکی که اومد قبول کن و اینا.آخرم یکی اومد که نمی‌شناختمش ولی بد جور به دلم نشست و قبول کردمش و خدا رو شکر که راضیم.به خدا توکل کن و استخاره بگیر.دعا تو زندگی خیلی تاثیر داره