2777
2789
عنوان

موهامو چتری زدم دااااااغون شد

148 بازدید | 11 پست

خیلیییییی کوتاه شد از جلو خیییلییییی...😭😭😭

چیکار کنم زود رشد کنه؟

چقدر طول میکشه یکم رشد کنه از این حالت دربیاد😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺

با شونه بزن عقب 

نمیشه؟

اصلا نیاد تو پیشونیت

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

دقیقا همین کارو ۲ ماه پیش کردم. 

یه سانتم رشد نکرده ک هیچ!

منِ روانی هر روز یه کوچولو مثلا ۳ میل میام کوتاه ترش میکنم !...

💛سرگروه زرد💛(سرگروه وزن ها) 🟡وزن شروع:۶۴🟡وزن فعلی: ۶۰.۱🟡هدف:۵۵🟡من میتونم😎💪🏻 🍏لینک تاپیک ورزشی🍏

شبیه جم کری تو خنگ  و خنگ تر  شدی ؟   

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️