2777
2789
عنوان

لطفاً نظر بدین بین اینا کدومش قشنگتر و شیک تره😍😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 80 پست
من ژله رو میرم عمده فروشی که کیلویی میفروشه میگیرم خیلی از پاکتی ها به صرفه تره

عه باید چی بگم 

بگم مثلا یه کیلو پودر ژله بده؟

کیلو چند  شما گرفتین؟

عطاری ها هم داره؟؟

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

ایده جالب برای شب یلدای بچه ها😍😍چند چنگال چوبی تهیه کنید و برش های مکعبی هندوانه را به سر آنها بزنید. این هندوانه ها را درون شکلات آب شده قرار داده و صبر کنید تا اضافی شکلات آنها ریخته شود. هندوانه ها را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا سفت شود. این ایده هم یک فینگر دسر جالب پذیرایی از میهمانان شب یلدا است.💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 ‍‍ ‍ ‍‍

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم از ایده قشنگت😍😍😍 عزیزم من تاحالا لبو‌ درست نکردم میشه روشش رو بهم بگی  همینجور ...

من قبلا حاضری میگرفتم ولی پارسال خودم پختم ساعت ۱ ظهرگذاستم کامل تا ۸ پختع بود 

بعدش هم شیره انگور دو قاشق اضافه میکنم بهش عالیش میکنه 

گذاشتم سرد شد قالب زدم

مونده به اندازه لبوت که اگه بزرگتر باشه و سفتتر زودتر بزار واسه پخت

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
عه باید چی بگم  بگم مثلا یه کیلو پودر ژله بده؟ کیلو چند  شما گرفتین؟ عطاری ها هم داره؟؟

من جدیدا نرفتم نمی‌دونم قیمتش عوض شده یا نه 

یه جا قنادی بزرگ توی شهرمون‌هست که همه چی داره و عمده فروشش هست پودر ژله رو خودم هر چقدر بخوام میرم میریزم توی کیسه وزن می‌کنه و قیمتش رو میگه

دختر بارون جونم طرحی واسه آجیل نداری؟؟

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
عالیه حتما انجام میدم🤩😍

‍ #آدم_برفی

ویژه #یلدا

موادلازم:
یک بسته کرم شانته بصورت پودری اماده اش نکنید
یک لیوان پودر قند
خامه صبحانه 200
واسه وصل کردن ادم برفیها چوب شور
هویج
شکلات چیپسی
دراژه
سه و نیم لیوان پودر نارگیل

طرزتهیه:
پودر قند و خامه رو با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل رو اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم بشه به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدین و از خمیر اماده شده توپهای ریز و درشت درست کنید و  گردی بزرگ رو که درست کردین داخلش چوب شور بزارین و روش توپ کوچیک رو قرار بدین و با شکلاتها چشم ودهانش رو درست کرده و با هویج بینی بسازید  و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روشون کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی بشه و سرو کنید
یکی از دوستان ایده داده بود که میتونید بستنی زمستانی هم بگیرید و با قاشق چایخوری قسمت بالای بستنی رو برش بزنید و در کنار همین ادم برفیها سرو کنید بنظرم جالب میشه

ممنون میشم ازت عزیزم که بهم بگی😘😘😘❤️

اولویه رو درست کن سس شو یکم کم بریز بعلاوه شوید و یکم جعفری

بعدش بیا سراغ کریپ

من به اعزای هر تخم مرغ سه قاشق ارد میریزم 

هر تخم مرغ سه قاشق 

مونده به تعدادی که درست میکنی

تخم مرغ ارد شیر 

شیر یک لیوان بریزی کافیه

موادت کامل باید رقیق و ابکی باشه 

خیلی هم بزن که دونع های ارد باز بشن

بعدش بزرگترین اندازه تابه رو بزار گرم شه 

با لیسک روغن بمال خیلی کم

به اندازع دو ملاقه بریز تو تابه و همه جا پخشش کن دیدی تو کیلیپا پنکیک درس میکنن پخشش میکنن 

اونجور

بعدش شروع مبکنه یه حباب زدن 

شعلت خیلی ملایم باشه که نسوزه 

برش گردون اونطرفشم بپزه بعد بزارش رو روغن گیر که سرد شه 

بعد همینحوری ادامه بده تا موادت تموم بسه

بعدش روش یع لایه سس سفید بزن و روشم اولویه رو پخشش کن 

و رولتی ببر 

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜