2777
2789

الان فقط جوراب قیمت مناسبع🔫😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😐دیشب اتفاقا داشتم قیمت میگرفتم بعد دیدم طفلی گناه داره

همه چی سر ب فلک کشیده 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😐کاش منم میدونستم چی بگیرم

کدوم شهری عزیزم؟

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

سلام به پستام سر بزن بشقابهای سفالی زیبایی داریم💚👉

بهترین و ماندگارترین هدیه هارو از ما بخواین💝🎁

نصف قیمت بازار👌

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙