2777
2789
عنوان

بیاید سوال مرگ و زندگی دارم

84 بازدید | 11 پست

سلام خیلی مهم برام میخوام نظر شما رو بدونم 🙏

اگر بهتون بگن یک عزیزتون باید عمل کنه و عملش ریسک به هوش نیومدن هم داره 

ولی اگر عمل نکنه سال بعد به احتمال ۶۰ درصد سرطان میگیره و بعدش کلی درد می‌کشه

شما راضی میشین عمل کنه یا نه؟

من الان باید همچین تصمیمی بگیرم و برام خیلی سخته میخوام بدونم بقیه جای من باشن چه میکنن 

🦔🤍🖤                                                                قدیمی ام ولی به دلایلی دیگه نِمیرم اکانت قبلی

با اطرافیان و خودش مشورت میکنیم همینجوری نمیشه گفت

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اطرافیان و خودش مشورت میکنیم همینجوری نمیشه گفت

تصمیم به عهده شخص شما باشه و اون فرد خودش عقلش به این مسائل نرسه 

🦔🤍🖤                                                                قدیمی ام ولی به دلایلی دیگه نِمیرم اکانت قبلی
با دکترای دیگه مشورت کنید بنظرم بهتره

نظر همشون همینه

واضح تر بگو عزیزم چی رو باید عمل کنه و چند سالشه؟ 

نمیتونم مسئله رو باز کنم به دلایلی 

ولی منم این دودلی است که من دو ماهه توش دست و پا میزنم 

کلا ریسک به هوش نیومدن یا عمل نکردن و سرطان بخش مهم قضیه همینه

به نظرم الان عمل کنه بهتره تا بعد با درد و زجر فوت کنن ولی باز باید با دکتر مشورت کرد و تصمیم گرفت&n ...

🙏