2777
2789

یه چیزی رو پر بازدید کنیم که به درد دنیا و آخرتمون بخوره..

میخوام راجع به غسل کردن واستون صحبت کنم...

تعداد غسل ما خانوم ها از آقایون بیشتره....

انجام غسل آثار و برکات مادی و معنوی زیادی داره

و همینطور انجام ندادنش آثار مخرب و بدی داره چه در دنیا و چه در آخرت..فشار و تنگی قبر و عذاب در آخرت هم نمونه ی بارزشه...

پرهیز از نجاست و تطهیر از نظر خداوند متعال بسیار مهم است و در قرآن کریم بارها به آن اشاره شده است...

خواهش میکنم انجام بدین عزیزان...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چون اینا دردن درد مشترک

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نکته اینجاست

همینا رو اگه کسی بخواد می‌ره تو رساله ها میخونه ولی خب ماجراهای قوم شوهر دیگران که تو رساله ها ثبت نشده😂😐

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اینا دردن درد مشترک

یعنی چی؟؟؟!!!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نکته اینجاست همینا رو اگه کسی بخواد می‌ره تو رساله ها میخونه ولی خب ماجراهای قوم شوهر دیگران که تو ...

خخخخخخخخ.

عاشقتمممممممم...

حالا اگه برن بخونن که خیلی خوبه عزیزم..

چشم عزیزم،یه سوال،من باردارم و از چندوقت قبل غسل بم واجبه حال ندارم برم حموم تهوع دارم،دیرتر غسل کنم گناهه؟؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

مادر و خواهر شوهر توی ایران پسرشون رو جزء املاکشون میدونن و کاملا فاقد عقل و شعور . در نتیجه باید همه امورش رو مدیریت کنن . 

پس موجودات رو اعصابی هستن اکثرا . 

اما موارد فوق الذکر امروزه که همه هر روز در همه فصول دوش میگیرن خیلی جذاب نیست .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ی سواا وقتی عادت ماهانه تموم میشه باید چه نیتی کرد موقع غسل کردن؟

غسل حیض عزیزم..

یعنی چی؟؟؟!!!

خواهرشوهر مادرشوهر رو میگم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

انجام غسل به نظر من تو زمانهای قدیم خیلی توصیه میشد چون حمام کم میرفتن و نجاست باقی میموند الان که همه روزی دوبار یا روزی یکبار حمام میرن نجاست معنی نداره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

حموم رفتما ولی غسل نکردم اب سرد شد اومدم بیرون

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
چشم عزیزم،یه سوال،من باردارم و از چندوقت قبل غسل بم واجبه حال ندارم برم حموم تهوع دارم،دیرتر غسل کنم ...

عزیزم باقی ماندن بر جنابت کراهت شدید داره و اصلا خوب نیست براتون مخصوصا که باردار هستین.

در حموم رو باز بذار که خنک باشه فوری غسل کن و بیا بیرون گلم..

مادر و خواهر شوهر توی ایران پسرشون رو جزء املاکشون میدونن و کاملا فاقد عقل و شعور . در نتیجه باید هم ...

نظر شما محترم عزیزم....

بله درسته..