2777
2789

دلیل طلاقتون چی بوده

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

انگاری اینجا هیچکس جدا نشده 😐

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا یا خیانت یا اعتیاد. وضع ایران همینه

بنظرتون دلیلای من منطقیه برای طلاق قبلا خیانت میکرد و میزد الان تعهد داده نزده خیانتم ندیدم فقط گوشیش رمز داره و بد دهنه و عکساس لختش همه جا گذاشته دیگه مهرش از دلم رفته نمیدونم چیکار کنم

بنظرتون دلیلای من منطقیه برای طلاق قبلا خیانت میکرد و میزد الان تعهد داده نزده خیانتم ندیدم فقط گوشی ...

پشتوانه مالی داری؟ حمایت خانواده؟ الان اکثرا بعد از طلاق ازدواج موقت انجام میدن و طرف با هزار و یک مشکل روحی..‌.تازه اگر بچه هم داشته باشی خیلی خطرناک چون کودک ازاری و تجاوز به کودکان زیاد شده. اگر وضع مالیت خوب بود و حمایت خانواده داشتی میگفتم طلاق بگیر و زیر بلیط کسی هم نباش. درضمن اینایی که بعد از طلاق به ازدواج سفید تن میدن بخاطر نیاز مالی و مشکلات بعد از طلاق

پشتوانه مالی داری؟ حمایت خانواده؟ الان اکثرا بعد از طلاق ازدواج موقت انجام میدن و طرف با هزار و یک م ...

اره بابام هوامو داره اونجوریمنیس که بچم اواره کوچه خیابون بشه پدرش هست خودمم هستم ولی میترسم