2777
2789

من دیروز پانکچر شدم 

فقط ۶ تاتخمک داشتم کیفیتشونو نمیدونم😥😔

به نظرتون خوبه یا نه کسی تجربه ای داره تو رو خدا بگه 

فردا بهم گفتن بیا تا بگیم جنین تشکیل شده یا نه 🙏

خواهشن برا حاجت رواییم اگه مقدوره براتون صلوات بفرستین 

اجرتون به حضرت زهرا(ص)

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

بله خوبه تعدادش.کیفیتش کافیه متوسط باشه اگه خدابخواد میگیره.

کیفیت خوب داشتیم نگرفت.

بستگی داره به یسری شرایط و خواست خدا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خدا بهترین رو برات رقم بزنه عزیزم  دعا کن منم باردار شم

ممنون عزیزم 

ان شاالله خدا بحق حضرت زهرا دامنت سبز بشه 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
بله خوبه تعدادش.کیفیتش کافیه متوسط باشه اگه خدابخواد میگیره. کیفیت خوب داشتیم نگرفت. بستگی داره به ...

برام دعا کن عزیزم تو شهر غریب دو هفته است سرگردونیم 

آخه دعای دیگران زودتر مستجاب میشه

برام دعا کن عزیزم تو شهر غریب دو هفته است سرگردونیم  آخه دعای دیگران زودتر مستجاب میشه

چشم حتما عزیزم. خدا دلتو شاد کنه ان شاءالله بحق بزرگیش🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چقدر استرس و نگرانی داری  از راه دور هم انتقالش دادی

همین اضطراب داشتن هاس ک هورمون ها بهم میریزن

آروم باش 

شد ک خداروشکر نشد هم غصه نداره قرار نیس هرکی ازدواج کرد حاصلش ب دنیا اوردن بچه باشه گاهی خدا کاری میکنه ک با اوردن کودک از بهزیستی  میتونی ب دنیا بیاریش... انشالله هرچی خیرته همون بشه نه اون چیزی ک اصرارته

دنیای سگها= محبت    دنیای انسانها= منفعت