2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاشو دیدی حالا😎

جووون😂😂

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂

دارم از بی خوابی می میرم ولی مگه دخترم میذاره کپه مرگمو بذارم. تا من چشام گرم خواب میشه اون شیر میخواد، تا دوباره میخواد خوابم ببره دوباره اون نق و نوق شیر سر میده 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
دارم از بی خوابی می میرم ولی مگه دخترم میذاره کپه مرگمو بذارم. تا من چشام گرم خواب میشه اون شیر میخو ...

وووییی اوخییی یاد بچگیای خودم افتادم🥺البته مامانم تعریف میکنه منکه یادم نمیاد😁

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

لعنت ب اون ذهنی ک منحرف شد😂

😂😂😂😂🤌

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
وووییی اوخییی یاد بچگیای خودم افتادم🥺البته مامانم تعریف میکنه منکه یادم نمیاد😁

عزیزم، پس توهم شیطون بلا بودی وروجک 

یعنی بچه هایی مثل دخترم و شما علاوه بر اینکه دهن آدمو سرویس میکنین، آدمو از آوردن بچه دوم ....خور میکنین😁

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
عزیزم، پس توهم شیطون بلا بودی وروجک  یعنی بچه هایی مثل دخترم و شما علاوه بر اینکه دهن آدمو سرو ...

😂😂😂

اره من کلا خیلی گریه عو بودم😂

ولی عوضش باهوشیم دیگع😎😂

الهی امروزت پر باشه🌼از خبرها و اتفاق‌های خوب🌺الهی که تو کارت موفق🌼تو زندگیت خوشبخت و🌺پیش خدا عزی ...

🌸🌸🌸🌸🌸

ممنون از شما🤗🤗🤗