2777
2789

یه خواستگار دارم  ازهر لحاظ اوکی هستن عاشق اخلاقش شدم خیلی مهربونو فهمیده هس هردوتامونم پرستاریم.امشب طی صحبتایی متوجه شدم مشکل نعوظ دارن و چهار سال قبل شکست عشقی بدی رو تجربه میکنن و بعد اون بخاطر استرس دچار این مشکل میشن.من واقعا دوسش دارم ولی خودم انسان گرم مزاجی هستم میتونم با محبت کردن و ارامش دادن  این مشکلو حل کنم یا نه؟دکترم رفتن گفتن فقط بخاطر استرس هس و مشکل جدی نداری چکار کنم این تنهاکسی بود که دوسش داشتم خیلی سخت پسندم چکار کنم😔😔😔😔

خوب همون دکتر قرص میده استرس و اضطدابش کم شه ک نعوظش اوکی شه

واقعا پرستارین؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همون دکتر قرص میده استرس و اضطدابش کم شه ک نعوظش اوکی شه واقعا پرستارین؟

بله عزیزم هردومون پرستاریم .مشکل من اینه که میخام مطمئن شم چون از بین کلی خواستگار فقط ایشون بدلم نشستن من تاحالا عاشق نشده بودم 😔

بله عزیزم هردومون پرستاریم .مشکل من اینه که میخام مطمئن شم چون از بین کلی خواستگار فقط ایشون بدلم نش ...

بله با قرص اوکی میشه اگه مشکلش فقط استرس باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بله عزیزم هردومون پرستاریم .مشکل من اینه که میخام مطمئن شم چون از بین کلی خواستگار فقط ایشون بدلم نش ...

بهتره با ی پزشک راجب این مشکل صحبت کنین اینجا کمکی بهتون نمیشه بحث ی عمر زندگیه الکی نیست مشکل کوچیکی هم نیست

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
مطمئن نیستمم که با قرص حل بشه یا نه چون تجربشو ندارم و میخام بدونم کسی بوده که با قرص نتیجه گرفته با ...

والا شوهر من همیشه از قرص استفاده میکنه. ب روش نیاوردم من ولی میبینم بدون قرص فقط چند دقیقه میتونه نعوظ دا‌ته باشه ولی قرص م استفاده میکنه خیلی عادی و نر ماله مثل همه

از یه پرستار چنین سوال پیش پا افتاده ای عجیبه فورا کات کن خلاص

عزیزم کاره من دراین حیطه نیس که اطلاع زیادی داشته باشم.خانمایه باتجربه بهتر میتونن راهنماییم کنن

جدا از مشکلش بخاطر رابطه قبلیش نمیپذیرفتمش  چه وضعشهلابد فردا با خودت دعواتون شد کلا از کار می ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا نکشت😂😂😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️