2777
2789
عنوان

مامانا بیان+کمک

83 بازدید | 11 پست

بچم دوماهشه یکماه پیش بردمش پیش دکتر۳۸۰۰بود خوب وزن گرفته بود شیرخشکش اپتامیل بود و شیرخودمم میخورد دوهفتس شیرش کم شد از اولم شیرخودمو ۵دقیفه بیشترنمیخورد  من نگران بودم همه میگفتن سیرش میکنه امروزبردمش دگتر گفت خوب وزن نگرفته۵۰۰گرم اضافه کرد من خیلی نگرانم چیکارکنم بچم بیشترشیرمو بخوره.از اولم درحد۲.۳دقیقه خورده توخوابم شیرنمیخوره.شیرخشکش اپتامیل بود انگار دوست نداشت این یه هفته اخربازورمیخورد امشب شیرخشکشو عوض کرد گف نان بده این که بچم کم شیرمیخوره خطرناکه؟تجربیاتتونوبگید

بچه من یکماهشه منم به زور بهش شیر میدم کم میخوره بردم دکترش گفت هیچی وزن نگرفته گفت در کنار شیر خودت ...

یه شب گشنگی بده بهش میگیره اول شیرخودتوبده بعدش شیرخشک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نان خیلی خوبه باعث وزنگیری میشه نگران نباش اصلا

منم شیرم کم بود تا ۷ ماهگی کنار شیرخشک شیر خودمم میدادم ولی دیدم دیگه خیلی کم شد قطعش کردم کلا شیر خشک دادم

روند وزنگیریشم خیلی خوب بود پسرم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

پسر من همینجوری بودو شیر خیلی کم میخورد  البته تا سه ماه خوب بود وزنگیریش ولی بعد کم کم بد شد 

رفلاکسم داشت پسرم و شیر خشک هم دکتر نوشت براش یک ماه بیشتر نخورد اونم به زور و با قاشق 

وقتی هم که غذا رو شروع کردم بدتر شد 

اینقدر تلاش کردم تا وزنش نرمال بشه تولد ۲ سالگیش رسید رو خط نرمال تا قبل اون وزنش کم بود

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نان بهتره عزیزم یا اپتامیل چون میگن اپتامیل مقوی تره ببلاک چطوره

من از اولش طبق نظر دکترش نان دادم عزیزم واقعا هم خیلی خوب وزنگیری داشت اونی دیگه رو راستش اصلا تجربه ندارم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه شب گشنگی بده بهش میگیره اول شیرخودتوبده بعدش شیرخشک 

امروز خیلی تلاش کردم حسابی گشنش بود اما نخورد مقاومت کرد و گریه کرد بعدم خوابش برد اما گشنش بود دیگه مجبور شدم باز بهش با شیشه شیرخشک دادم

امروز خیلی تلاش کردم حسابی گشنش بود اما نخورد مقاومت کرد و گریه کرد بعدم خوابش برد اما گشنش بود دیگه ...

😔این اتفاق برا منم افتادولی بچم گرفت الانم خیلی کم میخوره 

😔این اتفاق برا منم افتادولی بچم گرفت الانم خیلی کم میخوره 

بچه منم وقتی زیر سینه بود ۵ دقیقه بیشتر نمیخورد بازم گشنه میموند و سیر نمیشد مجبورشدم به خاطر وزنش شیر خشک بدم که اونم عادت کرد دیگه سینه نگرفت  شما چکار کردی که گرفت 

بچه منم وقتی زیر سینه بود ۵ دقیقه بیشتر نمیخورد بازم گشنه میموند و سیر نمیشد مجبورشدم به خاطر وزنش ش ...

گشنگی دادم بهش من سینم بزرگ بود سخت بود تودستم جابشه منم بلدنبودم جمعش کنم بزارم دهن بچه  واس همین سختش بودشیربخوره الانم یکم لنگ میزنم ولی بازم بهش میدم