2777
2789
عنوان

چی بخورم بچم خوشگل شه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 35 پست

کتاب ریحانه بهشتی رو بخون، توش نوشته... ولی در کل بچه همه چیزش رو از ژن دو طرف میگیره... ولی خب به خواست خدا می‌تونه خوشگلهای رو گلچین کنه و بشه زیباترین❤️

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

منکه خیلی انار خوردم حالا تا ببینم چی میشه

سیبم هرموقع حوصله ام میکشه میخورم ماه قبل هر صبح رنده میکردم میخوردم روزی دوتا باید بخوری اگه مشکلی نداری سیب قرمز وگرنه سیب زردم خوبه ولی خب یه چیزاییش کمتره

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلابی.

انار.

به.

به سیب سوره یوسف بخون و بخورش.

روغن زیتون.

خربزه.

اینا توصیه شدند که بچه رو زیبارو ‌‌و خوش اخلاق می کنند.  

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
عه خرما پرمو مبکنه؟

من شنیدم سبزیجات پرمو میکنهه

من دخترم دنیا اومد مو داشت دوماهه ک شد واسش ی کوچولو بالا بستم تو بارداریم خیار زیاد میخوردم الان دخترم ب سلطان مو تو خانوادها معروفه😂

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
عه خرما پرمو مبکنه؟

ارع

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

ب ژنتیک ربط داره

و اینکه مثلا نسل سوم ب جدشون میرن هم تا حدودی درسته

چون من پسرم بور و چش رنگی شد در صورتیکه ما هیچکدوم نیستیم

قیافش کپ منه ولی بور و چشم رنگی

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
من شنیدم سبزیجات پرمو میکنهه من دخترم دنیا اومد مو داشت دوماهه ک شد واسش ی کوچولو بالا بستم تو بارد ...

موی سرش زیادن یا بدن

اگه موی سر لطفا عکسشو بزارید

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
موی سرش زیادن یا بدن اگه موی سر لطفا عکسشو بزارید

نوزاد بود صورتش پر مو بود ب مرور ریخت موی سرشم زیاده

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد