2777
2789
الان چقد بش بدم؟ چن مرتبه؟

من روزی دو سه مرتبه دادمش . یه سرنگ پنج سیسی میدادم هر مرتبه. ولی تلخه. بریز ته حلقش زود قورت بده.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نداد.. شیرخشک ببلاک.. ال اف؟

شیر خشک نان آ ال ۱۱۰.

برا بلاک و آمپامیل هم داره شیر خشک برا اسهال. ولی اسمشو نمیدونم.

پسر من نان میخورد . دکتر اینو بهش داد. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩

برا بچه شیر خوار اولین گزینه کنترل اسهال شیر خشک. روزی چند بار شکمش کار میکنه؟

زینک و پودر پدی لاکت با ماست پروبیوتیک هم خوبه او آر اس هم  بعد هر بار کار کردن شکم ۶۰ سسیسی بهش بده. غذا هم برنج و مرغ و هویج مثل سوپ بدون هیچ روغنی براش خوبه. اگه شیر خشکی هست شیر خشک برا اسهال. اگه شیر خودتون میخوره خودتونم غذاهای ملین مصرف نکنین. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
برا بچه شیر خوار اولین گزینه کنترل اسهال شیر خشک. روزی چند بار شکمش کار میکنه؟ زینک و پودر پدی لاکت ...

شیر خشک برا اسهال.. ینی کلاا  تومدت ی ک اسهاله باید باید اون شیرخشکو بدم؟ مقلا اگ یک ماه اسهال بود 

شیر خشک برا اسهال.. ینی کلاا  تومدت ی ک اسهاله باید باید اون شیرخشکو بدم؟ مقلا اگ یک ماه ...

آره عزیزم. همه  پروتئین  ها و مواد مغذی مثل همون شیر خشک عادیه ولی برا زمانیه که بچه شکمش زیاد کار میکنه . یکم تلخ و بد مزه تره. ولی پسر من متوجه تغییرش نمیشد و میخورد. 

پسر من هر وقت اسهال میشد یکی دوبار میخورد خوب میشد ولی دکترش میگفت تا پنج روز بهش بده.  یعنی تا هر وقت خوب بشه باید بخوره حالا اگه پسرتون اسهال با اونم قطع نشه باید از مدفوع نمونه بگیری شاید نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشه. میتونی با دکترش هم مشورت کنی عزیزم و بهش بگو براش بنویسه. حتی ی پودرهای هست برا اسهال غذا بر ا اسهال هست برا نوزادان و کودکان.  ترکیباتش موز و برنج و سیب زمینی هست ولی مثل پودر. تو آب حل میکنی بهشون میدی . پسر من الان که سه سالش هست هم اسهال شد دکتر براش اونو نوشت. اونم خیلی خوب بود از شش ماهگی میشد داد. شیر خشکم اسهال هم از بدو تولد میتونی بدی به نوزاد

پسرم، معجزه زندگی من🤩

اخه تازه دندونم دراورده... میگم شاید براونم باشه.. حالا ال اف ببلاک براش میخرم صب .. بجای شیرخشک خودش اینو مبدم..  پوست انارم میجوشونم بش میدم. ببینم تاثیر میزاره یا ن.. کیدی لاکت زینکم روزی ی بار بش میدم.‌ او ار اس دادم

اخه تازه دندونم دراورده... میگم شاید براونم باشه.. حالا ال اف ببلاک براش میخرم صب .. بجای شیرخشک خود ...

برا دندونم میشه. ولی اگه برا دندونم باشه نباید بزاری طولانی بشه. بچه همه جونش میره و وزن کم میکنه

پسرم، معجزه زندگی من🤩