2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

161 بازدید | 17 پست

سلام خانما

بیاین راجب ترفندا سیاست های زنانتون بگید بقیه هم یاد بگیرن

من خیلی خنگم همیشه خدا مقصر دعواها میشم باید عذرخواهی کنم و منت بکشم 

خیلی قلبم میشکنه

خیلی خوشم میاد بعضی خانما انقدر بلدن کنترل شرایط رو دستشون بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت سیاست میشه گفت انتخاب بهترین برخورد تو شرایط موجود 

وقتی عصبانی هستی بحث نکن هیچی نگو چون فقط اوضاع بدتر میشه به خودت و طرف مقابلت فرصت بده 

بدون که حرف رو مناسب با مکانش بزنی شوخی های سنجیده داشته باش و قبل از حرف زدن دو سه ثانیه تو ذهنت مرورش کن و ببین خوشایند هست یا نه

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نمیشه گفت سیاست میشه گفت انتخاب بهترین برخورد تو شرایط موجود  وقتی عصبانی هستی بحث نکن هیچی نگ ...

وای خیلی موافقم من فقط کش میدم داستانو بعد انقد حرف میزنم همه چیز میافته گردن خودم

من زود از کوره در میرم و عصبانی میشم فقط باید جواب شوهرم رو بدم تا آروم بشم..ولی جاریم بدجور سیاست د ...

واقعا موافقم

منم حرف تو دلم نمیمونه دقیقا هم مشکل همینجاست

وای خیلی موافقم من فقط کش میدم داستانو بعد انقد حرف میزنم همه چیز میافته گردن خودم

بدترین کار ممکن همین هست دیگه تو دعوا و عصبانیت حلوا که خیرات نمیکنن آدم عصبانی هر چیزی ممکن هست بگه و ‌‌‌شرایط بدتر بشه 

اگر خیلی برات سخت هست سکوت کردن اون محیط رو موقتا ترک کن

الان همه کتاب زنان زیرک رو پیشنهاد میدن 

کتاب پنج زبان عشق ، کتاب خوبیه و حتما کتاب زنان زیرک بخونید😄😄😄

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
بدترین کار ممکن همین هست دیگه تو دعوا و عصبانیت حلوا که خیرات نمیکنن آدم عصبانی هر چیزی ممکن هست بگه ...

دقیقا حلوا خیرات نمیکنن ادم یه حرفی میزنه

اما فکر میکنه من از کینه و بدذاتی حرفای موقع عصبانیتمو زدم

دقیقا حلوا خیرات نمیکنن ادم یه حرفی میزنه اما فکر میکنه من از کینه و بدذاتی حرفای موقع عصبانیتمو زد ...

میدونی آخه بعضی وقت ها مشکلات حل نشده قبل رو هم تلنبار میشه و یهو تو یه بحث از دهن آدم میریزه بیرون. 

شاید نخوای یه چیزی رو بگی ولی گفته میشه 

اگر این طور هست که مشکلات حل نشده داری ازین به بعد اگر مسئله ای برات پیش اومد حلش کن و به فراموشی بسپارش وقتی آروم بودین در کمال آرامش حرف بزنین در موردش تا از ذهنت هم بره بیرون