2777
2789
متولد54 دکتری ادبیات و مدرس دانشگاه تو ایلام تهران داری منزل ولی فعلا ایلام زندگی میکنه خیلی به تیپ قیافه اهمیت میده خیلی مهربان صبورو خوش مشربه فعلا چندسال باید ایلام زندگی کنه دختری می خاد آذری زبان زیر 30 باشه سنش تحصیلات از لیسانس به بالا با خانواده خوش برو رو وقد بلند خودشم قدش178 وزنش 75خونه پدری قم هست ولی اصلا مذهبی خشک نیستیم اصالتمون آذری هست ارومیه ای هستیم خودش بیشتر تهران هستن چون خونش اونجاست

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

عزیزای دلم مرسی از همتون . اگه زحمتی نیست هرکس خواست ذکر یا من اسمه دوا و ذکره شفا یا امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو رو هر تعدادی که دوست داره بگه یا اینکه دعای توسل و زیارت عاشورا یا حمد بخونه . الهی که خدا خودش زندگی رو بهش برگردونه. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=991119
خدایاااااااااااااااااااااااا شکرت .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر 30 سال میخواد؟ واقعا این اختلاف سنی یخورده زیاد نیست؟
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.
الی جان الان دیگه پسرای سن بالا اکثرا همینجورین میرن دنبال دخترای زیر 30 من تو اشناها زیاد دیدم متاسفانه! میخوان تلافی این همه سال مجردی رو دربیارن.
آدمی درآغوش خدا غمی نداشت پیش خدا حسرت هیچ بیش و کمی نداشت دل از خدا برید و در زمین نشست صدبار عاشق شد و دلش شکست. به هر طرف نگاه کرد راهش بسته بود یادش آمد یک روز دل خدا را شکسته بود.