2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کاری میشد کرد که این همه آدم دماغ خرطومی نبود

میشه چون استخوناش نرمه و غضردفی راااخت شکل میگیده با ماساژ مداوم من مادرجونم تا وقت گیر میاورد میچسبید ب بینی خاهرم 😂😂😂 حیف نیس پیشمون 😔

🤍🌱 

من خودم وقتی به دنیا اومدم خالم هی دماغم رو کشیده و فشار داده به خاطر همین الان دماغ خوبی دارم با اینکه پدر و مادرم دماغ خوبی ندارن شما هم هی یواش یواش فشار بده چون هنوز غضروفه سریع شکل میگیره البته نزنی محکم فشار بدی کلا غضروف رو بشکنی هااا

مادرجون من بینی خواهرمو با ی روشایی ماساژ میداد الان خیلی کوچیییک و خوشفرمه ماشالا

جدی چطوری بگو به ما ماهم فشار بدیم ما دماغ مامان و بابام هیچ کدوم گنده نیست فقط هرچی کوچولو تر بهتر واسه خواهر یا بردار بعدی ایشالله😅