2777
2789
آره گلم به هر دری هم که بگی زدم اما نشده الان بدون هیچ کاری 6 روز عقب افتاده پریودم از ترس هیچ کاری ...

کی بیبی میزنی

خبرمیخام بگیرم ازت

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......

انشالله که مثبت باشه و یه نی نی خوشگل و سالم نصیبت بشه 

میسه اگه مثبت بود لایک کنی و خبرشو بدی ما هم خوشحال شیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله مثبت مثبت بود همه اونایی ک چشم انتظارن و دعا کن .ایشالله ک صحیح سالم باشه

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

واااییی اسی زودتر بی بی بزار 

ای خداااا🤩🤩😍😍 ان شالله که مثبته عزیزم 🤲

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آره گلم به هر دری هم که بگی زدم اما نشده الان بدون هیچ کاری 6 روز عقب افتاده پریودم از ترس هیچ کاری ...

وای خدا ینی من اندازه شما میشه سال های انتطارم؟؟5سال شب روز گریه میکنم باردار نمیشم 😭😭😭🚼

پارسال همین روز تاپیک زدم درمورد بی‌بی‌چک و مثبت شد برا من! ایشالا مال توام مثبته

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

دوستان عاجزانه محتاج دعاتونم بعد 13 سال 6 روز پریودم عقب افتاده میخوام برم خونه بی بی چک بزنم دعا کن ...

انشاله،باردارباشی،خبربارداربودنت روبهمون بدی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ان شاالله مثبت میشه گلم منم بعد از ۱۷ سال مثبت شد بهترین لحظه زندگیم بود

الهی عزیزم خدا برات حفظش کنه نامدار باشه ان شاالله

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
پارسال همین روز تاپیک زدم درمورد بی‌بی‌چک و مثبت شد برا من! ایشالا مال توام مثبته

میشه بگی مشکلت چی بود؟

و اینک بچت چیه ؟

خوشحال شدم برات

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......

بی بی چک زدی لطفا منو حتما تگ کن بیام ممنون میشم ❤🤩🤗😘

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت