بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بچگی فقط میگن درس بخون . من رو به شکل درس میبینن نه آدم بالغی که 20 سالشه . تا یه حرفی میزنم میگن تو فکر درست نیستی تو فلانی تو بیساری تو از ما خوشت نمیاد تو تنبلی . حالم از حرفاشون بهم میخوره . حالم از اخلاق و رفتار گندشون با من و زندگی گند خودشون که صبح تا شب بابا مامانم دعوا داشتن به هم میخوره . اونا اگه خیلی میدونن و مثلا عاقلن ! یه گلی تا الان به زندگی داغون و مزخرف خودشون میزدن . بخاطر دعواهاشون با خودشون و با من و محدودکردن من فقط به درس و اینکه 19 سال تو خونه مونده بودم دچار تشنج شدم به خاطر مشکلات اعصاب . مشکلات شدید روده و معده دارم 6 ساله جوری که نمیتونم غذا بخورم یا بالا میارم یا یبوست شدید میشم . مشکل مثانه گرفتم چند ساله عذااااااااب میکشم . هموروئید گرفتم از بس یه جا نشستم که خواسته های ( در واقع عقده های پدرمادرم ) محقق شه . زندگیمو تباه کردن . نمی بخشمشون هیچوقت . امروزم دیگه هر چی از دهنشون دراومد بهم گفتن