عزیزان بیاین در حق هم دعا کنیم انرژی مثبت بفرستیم...شنیدم دعای دسته جمعی اثرش بیشتره...بچه ها خواهشا سر ساعت ۶ همگی وضو بگیرم حتی شده ی صلوات برای هم دعا کنیم..ایشالله مشکلات همه باز بشه گره هاش...من و فراموش نکنید خیلی محتاجم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دعا کنید اونی که ۴ ساله عاشقشم بهش برسم و اونم عاشقم باشه و باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم و اون معجزه ای هم که از خدا میخوام بهم بده
امیدم فقط به دعا های شماهاست
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
ای جانم کنار هم خوشبخت ترین باشید و بهم برسید😍 برای منم دعا کن به عباسم برسم و اونم دوستم داشته با ...
چشم عزیزم من هر کی تو این تاپیک بود رو دعا میکنم توروخدا منم دعا کنید
شماهم ان شاءالله بهم برسید و کنار هم کلییی خوشبخت بشید 😍😍😍😍
میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
بچه ها حاجت روا بشید...التماس دعا.. تک تکتون و نام بردم..هم واقعه و هم زیارت عاشورا خوندم.الهی ک نفستون حق باشع برسم ب ارزوم..همچنین شما برسید ب خواسته دلتون
دوستان همه رو خیلی دعا کردم و اسم بردم و زیارت عاشورا رو خوندم
ان شاءالله به زودی همه حاجت روا بشیم