2777
2789

اولا اينكه يكنفر به هر چي ميخواد برسه امكان نداره موفقترين ادمها هم نتونستن به هر چي ميخوان برسن

بعد رسيدن به خواسته هامون تنها راهش تلاش درست و صحيح و انتخابهاي درست و شانسه همين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اِااااا  جواب میده اون چسناله رو موافقم🥲😀

نیگا اهنگای بی تی اس ک خودشون ی جورایی قانون جذب و انگیزشین ولی بعصی چیزا هم مث فیک لاو ی ذره بار منفی دارن بیشتر او مثبتا مث dynamite  و so what و اینا رو گوش بده بعد ی دفتر بردار چیزایی ک میخوای رو بنویس اگ میخوای کسی نتونه بخونتشون یا خودت خط طراحی کن یا از همو الفبا کره ای اگ بلدی استفاده کن برد اهدافت برنامه بریز و تقسیم بندی کن و بعد شرو کن روشون کار کن بهتره اهدافتو ب کساییم ک مسخرت میکنن نگی چون خودشون انرژی منفی دارن 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
عزیززززم توروخدا برام دعا کن به چیزی که میخوام‌برسم

حتما عزیزم

واسه چیزی که میخوای باید بیشتر از توانت تلاش کنی

من تو زندگیم خیییلی تنش داشتم ولی به چیزایی که خواستم رسیدم چون بیخیالشون نشدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
حتما عزیزم واسه چیزی که میخوای باید بیشتر از توانت تلاش کنی من تو زندگیم خیییلی تنش داشتم ولی به چ ...

تلاش رو صد در صد موافقم

ولی به دعاهای شما هم نیاز دارم

کاربری برای دونفره.
نیگا اهنگای بی تی اس ک خودشون ی جورایی قانون جذب و انگیزشین ولی بعصی چیزا هم مث فیک لاو ی ذره بار من ...

درسته 

کره بنویسم اشکالی نداره؟؟؟؟

ممنون عزیزم 

کاربری برای دونفره.