2777
2789

سلام دوستان

نمیدونم تاپیک های قبلیمو خوندیم یا نه شوهر من ورشکست شده و ما خونمون رو از دست دادیم. پدر و مادرم لطف کردن گفتم ما یه واحد می‌خریم اما اجاره مختصری ازتون میگیریم. در جریان خرید خونه دلخوری پیش اومد چونکه از ما نظر نخواستن و خونه دلخواه خودشون که باب میل ما نبود رو نخریدن. و شوهرم گفت که منکه میخوام اجاره بدم چرا تظرمو نخواستن. منم کلی وسط این جریانات حرص خوردم و نمی‌تونستم حرفی بزنم.

حالا اومدیم خونه مادر خودش شهر دیگه. مادرش نه یک کلمه میگه دست مادر پدرت درد نکنه که براتون خونه خریدن... نه یه خوراکی پولی چیزی دست بچم میده من خیییییییلی دارم حرص میخورم. بچم از طرف پدر مادر من از جوراب تا حتی خرید خونه همه جوره بهش میرسن بعد این خانوم خودشو زده به نفهمی. اینهمه راه کوبیدیم اومدیم یه بیسکوییت مادر داده دستش فقط...

به شوهرمو میگم میگه باشه دارم برات بذار برگردیم شهر خودمون...

چجوری باید برخورد کنم الان؟ 

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=731948

ترخدا برام دعا کنین به عشقم برسم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمادرتون واسه خودشون خونه خریدن و لطف کردن گفتن شما اونجا بشینین با اجاره کم

لازم نبود نظر شمارو بپرسن

شما ولی میتونستین بگین ما میریم جای دیگه زندگی میکنیم و کرایه میدیم

ولی خب شمام اینو نزن تو سر همسرت

اونم مرده درهرصورت

هربار مطرح شد سعی کن سکوت کنی و جبهه نگیری

علاوه بر مادرشوهرت شوهرتم یه چیزی طلب داره...

اگه من همچین پسری بودم ک پدر زنم خونه میداد بهم حلوا حلواش میکردم دختره رو یکم توقعش زیادیه

بنظرم بیخیال شو زندگیتو کن انتظار کمک از طرفشون رو نداشته باش 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

عزیزم پدر و مادر شما لطف کردن

ایشون دوست ندارن لطفی بکنن اجباری نیست 

کلا همسرتون پرتوقع دست پدر و مادرتون درد نکنه

خونه رو برا خودشون خریدن برا شما نخریدن که باب میل شما باشه

میذاشتی اسبابت رو میریختن تو خیابون تا شوهرت بدبختی کامل رو میچشید تا قدر خوبی رو بدونه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند پدر و مادرتم اشتباه میکنن انقدر کمک حال داماد هستن میشه وظیفه گلم حد و مرزها رو نگه دارید اون پولی که خرج میکنن رو حساب جدا باز کن برای بچت بریز تو حساب نه اینکه کارهایی که وظیفه شوهرت هست رو انجام بدین مجبورش کن که وظیفش رو انجام بده 

هیچی شوهرت پرو شده بسکه بهش رسیدین

واقعا همینه. مادر پدر من آدمهای دلسوز و دست به خیری هستن. نمیتونم نکنم. ما خانوادگی اینجوری هستیم. الآنم نمیدونم چی بگم که حالیش بشه حداقل باید تشکر کنه یا برا بچم بیشتر پایه بذاره. آخه بیسکوییت مادر؟

شوهرت داره کرایه میده چرا منت میزاری ؟ چرا مادرشوهر باید تشکر کنه؟

بخاطر اینکه مادر شوهرم نمیدونه ما قراره کرایه بدیم اولا. دوما قراره نصف کرایه عرف اون خونه رو بدیم بدون پول پیش