2777
2789
عنوان

باتیغ رگ دماغموبریدم....

224 بازدید | 14 پست

غروب ی تیغ وارداشتم خواستم پرزکناردماغموبزنم زدم پره دماغموبریدم چهارتابخیه خورد....کلیم حرف شمیدم کلیم خون ازم رفت منم لج کردم اومدم تواتاق محکم دروبستم...الانم میسوزه ولی لج کردم نمیرم بیرون دکترگفت رگ دماغت بریده نمیدونم الان چیکارکنم مطمنم ک بیداره چون تلویزیون روشنه شامم گرفته بودگذاشته بوددم دراتاق...

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خندم گرفت

بخندراحت باش

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
هااان ؟

اینقدرناواضح گفتم یعنی!؟

دعوا برای چی کردی باهاش

اون حرف زدک چرادستوپاچلفتی بازی درمیاری حواست کجابوده چرادستات میلرزه واین حرفااون حرف زدمنم ناراحت شدم ی کلمم جوابشوندادم

آخه فک کردم تاپیک خودکشیه🤣🤣  پاشو برو دکتر لج نکن

نه بابارفتم بخیه زده دیگ الان لج کردم مثلا..:/

نه تو فکر تیغم .چرا اینقدر خطرناک! بیشتر مراقب باش

سری قبل زدم ب...وبریدم حموموبخارگرفته بودندیدم روصندلی بودنشستم روش

اون حرف زدک چرادستوپاچلفتی بازی درمیاری حواست کجابوده چرادستات میلرزه واین حرفااون حرف زدمنم ناراحت ...

خوب پس ولش کن برو غذا بخور ضعف نکنی محل نده بهش فقط سخت نگیر 

یاد خودم افتادم اومدم برم جایی زود ژیلت برداشتم دستمو بزنم موهاشو زدم دو طرف موچ دستم یکم پاره شد چقد خون رفت اون روز همش چسب زخم عوض میکردم ☺ خیلی میسوخت برای منم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
خوب پس ولش کن برو غذا بخور ضعف نکنی محل نده بهش فقط سخت نگیر  یاد خودم افتادم اومدم برم جایی ز ...

اعصابم ضعیف ده بخدادست خودم نیست تموم بندم میلرزه بخصوص دستام خیلی وقتاجون ازپاهام میره

اعصابم ضعیف ده بخدادست خودم نیست تموم بندم میلرزه بخصوص دستام خیلی وقتاجون ازپاهام میره

ازمایش برو بده منم چیز سنگین یا یکم کار کنم انگشت دستام میلزه یکم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ازمایش برو بده منم چیز سنگین یا یکم کار کنم انگشت دستام میلزه یکم

خودم میدونم چمه قرصاموک نخورم بدمیشه حالم