2777
2789
عنوان

مشهدیایی که وقت عمل دارن یا به تازگی عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 48 پست
عزیزم شما اطلاعی در مورد زرین قلم ، اکبریان و موحد دارین؟؟؟

نه عزیزم زرین قلم فقط در حد کارهاشو تو اینستا دیدم بقیه هم اطلاع ندارم.شما کدوم دکتر و چه زمانی میخوای عمل بشی.گفتی بچه داری از شیر گرفتیش.اذیت نمیشی.چون من دوتا وروجک دارم یکی چهار سالشه یکی دوسال ولی اگه شوهرم نباشه اصلا نمیتونم ب کاری برسم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پیجشون نمونه کارهاشون رو دیدم خیلی خوبه. دوستتون راضیه عزیزم؟؟

اره راضیه الان داشتم تاپیک هاتو میخوندم.تو یکی از تاپیک هاتون بوده کاربر خانوم_آقامهدی. ایشون دوستم هستن پیش صادقی عمل کرده ازش سوالی داری بپرس دختر خوبیه جواب میده

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
نه عزیزم زرین قلم فقط در حد کارهاشو تو اینستا دیدم بقیه هم اطلاع ندارم.شما کدوم دکتر و چه زمانی میخو ...

دختر من ۲سالشه عزیزم. شیر گاو میخوره .برای عمل مامانم میاد پیشم میمونه 

من بین ۴تا دکتر میخوام‌انتخاب کنم .

دکتر علی اکبر صادقی

دکتر رحمن‌موحد

دکتر زرین قلم

دکتر اکبریان

اره راضیه الان داشتم تاپیک هاتو میخوندم.تو یکی از تاپیک هاتون بوده کاربر خانوم_آقامهدی. ایشون دوستم ...

بله عزیزم خیلی راهنمایی کردن. انشالله یه دکتر خوب پیدا کنم 

دختر من ۲سالشه عزیزم. شیر گاو میخوره .برای عمل مامانم میاد پیشم میمونه  من بین ۴تا دکتر میخوام ...

حتما تحقیق کن که بعد پشیمون نشی عزیزم.چون عملش شوخی نیست واقعا درد های خودشو داره.حتما هم مادرت پیشت بمونه تا خوب بشی

بله عزیزم خیلی راهنمایی کردن. انشالله یه دکتر خوب پیدا کنم 

انشاالله ی روز تاپیک بزنی عمل کردی❤✌

حتما تحقیق کن که بعد پشیمون نشی عزیزم.چون عملش شوخی نیست واقعا درد های خودشو داره.حتما هم مادرت پیشت ...

درداشو تحمل میکنم فقط اگه بد بشه و مشکل تنفسی پیش بیاد خونواده و شوهرم همش ملامت میکنن چون اصلا راضی نیستن

درداشو تحمل میکنم فقط اگه بد بشه و مشکل تنفسی پیش بیاد خونواده و شوهرم همش ملامت میکنن چون اصلا راضی ...

اره دیگه واقعا مشکلات بعدش سخته.دکتر تیموری هم کارش خوبه تا جایی که من مریض هاشو دیدم راضی بودن.

مرسی عزیزم 😍😍 حتما عمل کنم تاپیک‌میزنم عکس قبل و بعد میزارم 

حتما منم تگ کن بیام ببینمت😍