2777
2789
عنوان

مشهدیایی که وقت عمل دارن یا به تازگی عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 48 پست
ممنونم.ب امید خدا شماهم عمل میکنی

مرسی عزیزم. ببخشید سوال زیاد می‌پرسم. از وقتی دکترتون رو انتخاب کردین تا عمل چقدر زمان برد؟ این دکتری که گفتین زود وقت عمل میده؟

بیمارستان قیمتش مناسب تر از کلینیک هستش درسته؟

اره چهار و نیم بیمارستان گرفت.ده تومن دکتر.چهارصد ازمایشم.صدو بیست عکس بینی.هشتاد ویزیت.کلینیک میگفتن بیشتره

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم. ببخشید سوال زیاد می‌پرسم. از وقتی دکترتون رو انتخاب کردین تا عمل چقدر زمان برد؟ این دکتر ...

من پیش دکتر سبزاری رفتم کل هزینه عمل رو گفت هشت تومن ولی گفت ساده عمل میکنه و زیاد دست کاری نمیکنه ازش وقت عمل گرفتم چهارماه بعد گذاشت تونوبت.مریض هاش همه ناراضی و بینی ها کج و نامتقارن.بعد دکتر میمنه وقت گرفتم ولی کلا کارهاشو دیدم نرفتم.دکتر صادقی زنگ زدم اونم کارش خوبه دوستم عمل کرد اما دودل شدم تا اینکه با خانوم دکتر اشنا شدم و عاشق کارش شدم.مریض هاشو دیدم همه رضایت و خوشحال...بعد نوبت مشاوره داد ده روز بعدم عمل کرد

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
کارای دکتر ناصری صدر رو تو پیجشون دیدم خیلی خوبه ولی خب هزینه عملشون بالاست

اره هزینه هاشون بالاست

شما تا چند تومن میخواستین هزینه کنین؟

من تا ده تومن اما بینیم کارش زیاد بود هزینش بیشتر شد