2777
2789
عنوان

نظر سنجی سن مادر شدن همگی بیاین

442 بازدید | 46 پست

به نظر شما اگه 20 سالگی ازدواج کرده بودین 

چند سالگی مناسب بچه اوردن بوده براتون

کلا چ سنی خوبه ادم بچه بیاره

با توجه به اینکه درس بخونید و در اینده بخوایین سرکار برین

دلیلتون رو هم بگین

تعداد رای : 62
نظرسنجی
20 تا 24
16
25%
25 تا 28
34
54%
29تا32
10
16%
بالای 32
2
3%

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹سالمه مادر شدم خیلی هم راضی ام دارم به هدف و تفریح هامم میرسم از هیچی عقب نیسدم😊

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
من یه مادر سن بالای بی حوصله هستم. خیلی بد. اول کار کردم بعد رفتم سراغ زندگی مشترک و بچه ولی فکر ک ...

چند سالتونه من الان 22 هستم و بی نهایت بی حوصله

فک میکردم یعدا بهتر بشم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من یه مادر سن بالای بی حوصله هستم. خیلی بد. اول کار کردم بعد رفتم سراغ زندگی مشترک و بچه ولی فکر ک ...

چند سالتونه من الان 22 هستم و بی نهایت بی حوصله هستم فکر می کردم  بعدا بهتر بشم

۱۹سالمه مادر شدم خیلی هم راضی ام دارم به هدف و تفریح هامم میرسم از هیچی عقب نیسدم😊

درس هم میخونی؟ سخت نیست؟ 

چند سالتونه من الان 22 هستم و بی نهایت بی حوصله فک میکردم یعدا بهتر بشم

من ۳۴ زایمان کردم.

نه در مورد من که واقعا الان حوصله ندارم و انرژی ندارم.

من فکر میکنم اگر طی درس آدم بتونی ازدواج کنه و بچه دار بشه، وقتی بچه مدرسه بری سرکار.

و اگر دو تا بچه میخوای فوری به فاصله یک سال بیاری .

حالت دوم هم مثل اول 

بی تجربگی پدر آدم در میاد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من ۳۲ سالمه آخه ازدواجم جور بشه که بچه بیارم 😭 میترسم کیست هم دارم وای پس کی ازدواج میکنم تازه سردر ...

نگران نباش همه که شرایطشون یکسان نیست انشالله به وقتش به اهدافت میرسی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من ۳۴ زایمان کردم. نه در مورد من که واقعا الان حوصله ندارم و انرژی ندارم. من فکر میکنم اگر طی درس ...

من الان درسم تموم نشده به نظرت بچه بیارم؟؟؟ 

من ۳۲ سالمه آخه ازدواجم جور بشه که بچه بیارم 😭 میترسم کیست هم دارم وای پس کی ازدواج میکنم تازه سردر ...

ان‌شاءالله به زودی با یه ادم درست قسمتت بچه... 

نهایت تخمک فریز کن از الان

و اینکه ازدگاج نکردن بهتر از یه شوهر به درد نخوره هیچ وقت یادت نره