2777
2789
عنوان

اختلال دو قطبی

193 بازدید | 11 پست

هر کی، هرچی راجب این اختلال میدونه بگه... 

اگر کسی اطرافتون بوده که همچین بیماری روحی داشته، رفتاراش چه شکلی بوده؟ هر کی هر چی راجبش میدونه بنویسه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی از اشناهامون اینجور بود چن وقت حالش خوب بود شیطون سرحاااال شوخی بگو بخند

بعد یه مدت یهو افسرده میشد با هیچ کس حرف نمی زد میگف میخوام خودمو بکشم از شوهرش بدش میومد اون لحظه 😓

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حالشون خوبه یهو بی جهت و بی دلیل حالش بد میشه با همه قهر میکنه فحش میده اذیت میکنه کلا روانی میشن ؛چ ...

چون خودم هم رفتارام شبیه یه بیمار دوقطبیه... و خیلی بده، بدون اینکه کنترلی روی خودم داشته باشم مودم پایین و بالا میره، یهو از حال خیلی خیلی خوب حالم بده بد میشه و دوست دارم اون موقع زمین و زمان رو بهم بزنم، اما وقتی حالم خوبه، حس میکنم بزرگترین آدم روی زمین منم، واقعا خیلی احساسات مضخرفی رو دارم تجربه میکنم، میخوام بدونم احتمالش هست دوقطبی داشته باشم یا نه. 

ما یکی از اشناهامون اینجور بود چن وقت حالش خوب بود شیطون سرحاااال شوخی بگو بخند بعد یه مدت یهو افسر ...

تقصیر خودشون نیست، کنترلی برش ندارن، و واقعا دردناکه 🙂💔

تقصیر خودشون نیست، کنترلی برش ندارن، و واقعا دردناکه 🙂💔

آره دقیقا😢اینقد براش ناراحت میشم الان ۲۰سالشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چون خودم هم رفتارام شبیه یه بیمار دوقطبیه... و خیلی بده، بدون اینکه کنترلی روی خودم داشته باشم مودم ...

پیگیری کن برو دکتر خواهش میکنم نزار حسی ک الا نسبت به پرگذرم دارم فرذا پس فردا بچت نسبت ب تو داشته باشه منم متاسفانه تحت تاثیر پدرم قرار گرفتم گاهیی این حالت بهم دیت میده میخوام برم دکتر