2777
2789

کسی هست مثل من امشب دلش گرفته باشه و از خانواده وشهر و روستاش به هر دلیلی( تحصیل ، ازدواج ،شغل) دور باشه

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی

آره خیلی دور نیستیم یک هفته هست اومدیم اینجا دوشنبه هم برمیگردیم وای دلم براشون تنگ شده😄

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دورم ولی خداروشکر دلم نگرفته ،عزیزم اگه میتونی یه سر برو ببینشون

راهمون خیلی دوره وصبح باید برم کلاس

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی
آره خیلی دور نیستیم یک هفته هست اومدیم اینجا دوشنبه هم برمیگردیم وای دلم براشون تنگ شده😄

اخی پس همدردیم

من حدودا یه ماه نرفتم

منم دورم از خانوادم دلم گرفته آرزوی مرگ میکنم انشالله به آرزوم برسم

خدا نکنه

حالا چرا مرگ؟

خدا نکنه حالا چرا مرگ؟

دیروز با ماشین شوهرم تصادف کردم از اون موقع تا الان انقدر فحشم داده انقدر تحقیرم کرده همش دارم گریه میکنم هیچ کسی هم ندارم بهش پناه ببرم اگه خدا کمکم نکنه میمیرم ایشالا،خیلی غم داره دلم داره میترکه،التماس دعا از همه

من از خانواده ام دورم. همسرم هم فعلا سرکاره. از خدامه دیرتر بیاد نبینمش.

منم دورم 

با شوهرم قهرم هستم اون رفته خوابیده منم تو گوشی

اگه نزدیک خانوادم بودم حداقل فردا میرفتم پیششون دلم باز می‌شد

لعنت به این زندگی😔

دیروز با ماشین شوهرم تصادف کردم از اون موقع تا الان انقدر فحشم داده انقدر تحقیرم کرده همش دارم گریه ...

آخی درست میشه انشاالله

خدا رو شکر خودت چیزیت نشده

هیچ وقت طلب مرگ نکن مطمئنا تو این دنیا کسایی هستن که ارزش زنده موندن وزندگی کردن به عشق اونا رو داره

من از خانواده ام دورم. همسرم هم فعلا سرکاره. از خدامه دیرتر بیاد نبینمش.

اخه چرا؟

آخی درست میشه انشاالله خدا رو شکر خودت چیزیت نشده هیچ وقت طلب مرگ نکن مطمئنا تو این دنیا کسایی هست ...

هیچ چیزی نمیتونه از پا درم بیاره جز ذلت و خوار شدن،چون کارمند نیستم واز خودم پول ندارم خوار شدم پیش شوهرم همش میگه پول ماشین رو خودت باید بدی منم چیزی ندارم،خدا هیچ بنده ای رو ذلیل نکنه 

منم دورم  با شوهرم قهرم هستم اون رفته خوابیده منم تو گوشی اگه نزدیک خانوادم بودم حداقل فردا م ...

دوری سخته