2777
2789
عنوان

چجوری زنای قدیم بچه دار نمی‌شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 49 پست
نه دیکه لابد بوده منم تو ی رمان  ک داستان زندگی واقعی نویسنده بودخوندم با چوب جارو سقط کرده ولی ...

اها  خطر ناکه پس

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
روده گاو مثه کان استفاده  کردن ینی

آره والا یه جا خوندم😂

ولی چندشه 

چطوری عفونت نگرفتن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

20 سالمه مامان دو بچه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
یه مقاله خوندم 😂میگفت از روده گاو به جای کان دوم استفاده میکردن

خخخ فک کن بو گاو میدادن همه می‌فهمیدن😂😂😂

وای خدا چقدر حال بهم زن

آره عزیزم ما خیلی خوشبحالمون والا 

خخخ فک کن بو گاو میدادن همه می‌فهمیدن😂😂😂

😂😂😂دقیقا

ما الان انقد رعایت میکنیم من یه روز ژل بهداشتی نزنم عفونت میکنم

نمیدونم اینا چطور بودن😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

وای خدا چقدر حال بهم زن

موافقم

حتما تمیز میکنن دیگه ملت از روده خوک  سوسیس درست میکنن میخورن تو پوست ماست نکه میدارن مشک اب می ...

اوف اذیت نمیشدن پوست خشک میشه دیگه 😑😑 دردم اومد 

حتما تمیز میکنن دیگه ملت از روده خوک  سوسیس درست میکنن میخورن تو پوست ماست نکه میدارن مشک اب می ...

🤮دقیقا

اتفاقا مادربزرگای من هرساله باردار بودن مامان بابام بیست تا بچه آورده ولی همشون مریض میشدن میمردن مادربزرگ دیگمم یه غده تو رحمش داشته هی حامله می‌شده بچه ها توشکمش میمردن