2777
2789
عنوان

دعوا با خوانواده شوهر

169 بازدید | 10 پست

رفتم خونه مادر شوهرم دیدم جاریمو دارن میزنن مثه وحشیامیزدنش  پریدم روی خواخر شوهرم از موهاش گرفتگی پرتش کردم تو دیوار فکر کن 8 تا خواهر شوهرم همزمان پریدن بهم جاریمم که بدبخت یه جا افتاده بود انقد گرفتم زدمشون مثه چی فرار کردن مادر شوهرم جرات نکرد حرف بزنه بهم یهو برادر شوهرم اومد به فحش دادن که چرا خواهرامو زدی و میکشمت گفتم بدبخت زنتو نگا کار اوناس یهو قاطی کرد رفت دعوا اونام گفتن خوب کردیم غلط میکنه کارای خونه مادرو نمیکنه میخای مثله زن داداشه بی غیرتت بشه ها یهو برادر سوارم رد تو دهنش اونام داداششونو زدن منم جیرم گرفت تا رفتم تو حیاط دوباره اومدن طرفم دوتا شونو زدم دیگه نیومدن فوش دادن و رفتن با برادرشوهرم زنشو بردیم بیمارستان قبلش به خواهر شوهرام گفتم به شوهرم چیزی بگین قیمه قیمه اتون میکنم مثه چی ترسیدن خفه خون گرفتن 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

منم یهو از تو تخت افتادم پایین بیدار شدم ولی خواب عجیبی بود 😂😂😂

فحش ممنوع🤣🤣🤣

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

برگرفته از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنند😐😐😐😐😐

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یهو از تو تخت افتادم پایین بیدار شدم ولی خواب عجیبی بود 😂😂😂 فحش ممنوع🤣🤣🤣

خدالعنتت نکنه😂😂😂😂😂

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
خدالعنتت نکنه😂😂😂😂😂

چاکرم 🤣

حتما بروسلی بودی

آره بابا یه ته جکی جانم داشتم 😂😂

🥴🥴🥴🥴

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

آخ جان فیلم هندی..

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

وااااای خودمو جای تو تصور کردن موقع دعوا  بعد ک خوب بش فکر کردم دیدم من اصن خواهرشوهر ندارم  

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...