2777
2789

سلام به همه من دارم رو انار سوره یاسین میخونم تا ۴۰ روز باید خونده بشه الان ده روزی میشه  شروع کردم خوندنشو حالا شنیدم میگن رو یدونه انار تا چهل روز باید بخونی بعد که چهل روزش تموم شد بخوری انارو

ولی من تا الان هر روز رویه یدونه انار خوندم و خوردمش کدومش درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۴۰ روز که انار خراب میشه😂

نه خراب نمیشه من خریده بودم گذاشتم یخچال تازه زیاد بود حتی بعد چهل روز هنوز سالم بودن کاملا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خوندم هرروز به یه انار چهل تا انار خوردم

عزیزم کی باید خوند؟تو ماه چند بارداری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

۴۰ بار هم سوره یوسف بخون و هر بار فوت کن رو یه سیب و بخور

انار هم فکر کنم روزی یه بار میخونی و میخوری

ان شالله نی نی سالم و سلامت و زیبا به دنیا بیاری

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
اها شما از جایی خوندی این روشش رو؟

اره از کتاب ریحانه بهشتی خوندم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
۴۰ بار هم سوره یوسف بخون و هر بار فوت کن رو یه سیب و بخور انار هم فکر کنم روزی یه بار میخونی و میخو ...

اره من اینم خوندم ماشالا پسرم خیلی خوشگله