2777
2789
عنوان

کنکوریا ، شرایط خوندن دارید؟ مالی روحی و جای خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 76 پست
به حرفایی که بهت میزنن اهمیت نده من خودمو از تنش های خانواده دور کردم بیشتر سرم تو کار خودمه باید رو ...

سعیمو میکنم ولی افسردگیم نمیزاره

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
اخی عزیزم ناراحت شدم ایشالا زودتر خوب بشن ولی تو مقصر نیستی اتفاقیه که افتاده خودتو ناراحت نکن

ممنون عزیزم

برام دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی منم همینجکری حال روحیم بده اگه خیلی داری اذیت میشی با یه روانشناس حرف بزن

چشم عزیزم

ممنونم

اعتقاد دارم بهش نمیدونم شاید ایمانم ضعیفه ولی خسته شدم دیگه از این بلاتکلیفی و علافی  حس مفت ...

ما ها که وضع مالیمون ضعیفه باید هرجور هس تلاش کنیم تا خودمون رو از این منجلاب نجات بدیم...به خودش توکل کن...من شبا ساعت ده‌یا ده‌ونیم میخوابم...برا نماز صبح بیدار میشم و بعدش شروع میکنم به خوندن...توهم میتونی امتخان کنی این روشو...چون از نماز صبح تا نه الی نه و نیم معمولا سروصدا کمتره...به خدا توکل کن...معنی قران هم بخون خیلی کمک کنندس😍

کاربری دست دونفره
ما ها که وضع مالیمون ضعیفه باید هرجور هس تلاش کنیم تا خودمون رو از این منجلاب نجات بدیم...به خودش تو ...

حتما همین کارو میکنم

میگم میخواین باهم رقابتی درس بخونیم به هم انگیزه بدیم؟

نه عزیزم پولم کجا بود

خب یه چی بگم...ببین توی گوگل سرچ کن konkur...بعدش اولین سایت رو کلید کن و وارد شو...بعدش سه تا خط اون بالا داره...اون رو کلید کن...و اونجا قسمت دانش اموز رو بزن و برو توی بخش ازمون ها...اونجا میتونی ازمونهای قلم چی،گاج و... رو دانلود کنی و حل کنیش...پاسخنامه هم دارع...اونجا چیزای دیگه ای هم داره که میتونی بهره ببری ازش

کاربری دست دونفره
حتما همین کارو میکنم میگم میخواین باهم رقابتی درس بخونیم به هم انگیزه بدیم؟

من دهمم...خب سطح درسا یکی نیس عزیزم...طبیعتا درسای شما سنگین تره...روبیکا دارین؟میتونین از کاناللی مشاوره ایش استفاده کنید

کاربری دست دونفره
خب یه چی بگم...ببین توی گوگل سرچ کن konkur...بعدش اولین سایت رو کلید کن و وارد شو...بعدش سه تا خط او ...

مرسی گلیییی😍😍😍❤ حتما میرم ، شات گرفتم

من دهمم...خب سطح درسا یکی نیس عزیزم...طبیعتا درسای شما سنگین تره...روبیکا دارین؟میتونین از کاناللی م ...

عاااا دهمی هستی؟

باشه گلی

نه روبیکا ندارم

کانال مشاوره اش چیه؟ بهم میدی؟

میریزم