2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه رستورانه 

خوبه

لباس خوب بپوش نیمه رسمی 

کفش پاشنه بلند بپوش 

آرایش شیک داشته باش 

عطر بزن 

قوز نکن کیفتو روی میز نذار 

آروم غذا بخور ؛خیلی بلند نخند ؛ سعی کن ری اکشن ها بیش از حد نباشه و عضلات صورتت خیلی بالا پایین نکن 

دستمال مرطوب و خشک جفتشو بردار

آرنجتو رو میز نذار 

فعلا این چیزا یادم اومد 

قراره شام . قبلش سرکارم نمیتونم برم

ساعت پنج برو دوش بگیر

موتو مرتب خشک کن و اتو بکش 

یه عطر ل‍ایت و شیک به خودت بزن

ناخنات دقت کن تمیز و مرتب باشن ، اگه نیستن مرتبشون کن و یه ل‍اک مرتبط با رنگ لباست بزن ، برای مثال اگه لباست مشکیه ل‍اک ناخنت قرمز باشه ، ساعت بنداز ، نشون میده انسان وقت شناسی هستی .. ، لباسای مرتب و خوشبو بپوش ، میکاپتم خیلی ل‍ایت و دخترانه باشه ، فوقش اگه میخوای چشم گیر باشه میکاپ چشمت ساده و رژلبت رو قرمز مات بزن ، به کفشات دقت کن که تمیز باشن ، موقع شام تا سوالی نپرسیده شما صحبت نکن ، اروم اروم و شمرده شمرده غذاتو بخور ، اگه نیازی به تکه تکه کردن غذا هست و شما برات سخته انجام بدی ، خودت انجام نده ، از اون اقا محترمانه درخواست کن ، اگه سوالی ازت پرسید حین غذا خوردن اول لقمه اتو قورت بده ، چند ثانیه مکس کن و بعد با اعتماد به نفس خیلی قوی به چشماش خیره شو و با لحن مل‍ایم جوابش رو بده

منتظر ..🤍🍃
مرسی از استرس دارم خفه میشم

نه استرس نداشته باش همون دوست پسرته دیگه آدم غریبه که نیست😂الانم خودتو سرگرم کارات کن 

لباساتو چک‌کن اتو کن؛ حمام برو؛ ماسک بذار

سبک آرایشتو و رنگ سایه رو انتخاب کن که به مشکل نخوری 

سعی کن به خودت آرامش بدی الانم چند دقیقه ریلکس کن خواستی بیشتر آرامش داشته باشی یه کاغذ بردار تمام کار ها و رفتار ها و چیزایی که میخوای برداری لیست کن ذهنت آروم میشه

عزیز فقط جای عمومی و سرباز باهاش برو مخصوصا این که قرارتون تو شب هستش وقتی ام میخواد برسونتت با ماشین جای توقف نکنید مستقیم ازش بخواه که برسونتت خونه ویا اسنپ بگیر شدیداااا توصیه میکنم اصلاااا توقف تو ماشین نداشته باشین چیز خاصی هم نیست والا فقط امشب سخته من بعد عادی میشه برات 😅