2777
2789
عنوان

ختنه به روش حلقه

543 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم یک سالشه ختنه به روش حلقه انجام دادیم ۱۶ روز پیش همه ی پوست قسمت پایین افتاده ولی یه تیکه کوچیک اندازه نخود به بالا ی آلتش وصله به خاطر همین حلقه نمی افته مشکل اینجاست که اون یه تیکه پوست نیست گوشته و خشک نشده یعنی احتمالا نخ دور حلقه شل شده و رگ اون قسمت خشک نشده و اون گوشت تازه مونده خیلی خیلی نگرانم باید دوباره ببرم اون یه تیکه رو جدا کنه بچه ام خیلی ترسیده کسی بوده بچه اش مثل من باشه؟

ببرین دکتر حتما

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من از آلت بچه ات بی خبریم 

و‌تصورشم برامون سخته😂😂😂😂

بخدا یه سری مسایل تاپیک زدن نداره 😂😂😂😂باید مستقیم بری پیش متخصصش کسی که ختنه کرده 

عکس بفرستی براش 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

حلقه بهتره یا بخیه؟؟

پسرم چهار ماهش که شد میخوام ببرمش ختنه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

عزیز اصلا و ابدا دست نزن 

من بردم حموم وان رو اب گرم پر کردم بعد تدش شامپو بدن بچه حل کن یا صابون 

کفی باشه 

بچه رو حالت راه بره مثلا توی اب بچرخون بازی بازی 

حتی اگه نیوفته اینکارو کن 

اون تا زمانی که خشک نشه کامل نمیوفته 

ولی اینکارم موثره باعث میشه شل بشه بیوفته عزیز .الکی نبر دکتر اول اینکارو کن 

بعد پمادش رو حتما بزن 

من هر بار عوض کردمش زدم 

تند تند عوضش کن عزیز شل هم ببند پوشک رو

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله .

متاسفانه مادر شوهرم به زور درش اورد وکلی خون اومد حالا الت پسرم حالت کج داره.باید میبردمش پیش خود دکتر .مشکلی نیست عزیزم بی حس میکنند.

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
حلقه بهتره یا بخیه؟؟ پسرم چهار ماهش که شد میخوام ببرمش ختنه

چهارماهگی میچرخه بچه سخته کنترلش دردش میاد

تا کوچولو تره ببر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️