2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم کرده نمیدونم ورمه یا بینی خودشه بزرگ شده بینیش دکترش میگه ورمه الان دوماهه شنبه میخواد بره پی ...

اگه تازه عمل کرده ورم همه ی دکترا میگن بینی گوشتی تا ی سال ورم دارن باید دائم چسب بزنه اونم درست بزنه خیلی تاثیر داره تو ورم

اگه تازه عمل کرده ورم همه ی دکترا میگن بینی گوشتی تا ی سال ورم دارن باید دائم چسب بزنه اونم درست بزن ...

دکترش گفته دیگه چسب نزن دوماهه.. عمل کرده فقط پره هاش خیلی بزرگ قبلنا بزرگ نبود بعد عمل خیلی بزرگ شده

پیش دکتر خوب عمل کنی خوبه ... من دکتر محمدعلی حسینی رو پیشنهاد می کنم ... دکتر خوبیه توی اهواز هست و توی عمل بینی گوشتی خیلی معروفه کلا می تونی واسه جراحی بری اهواز .... توی گوگل بزنی اسمش رو واست پیج و اینستا و سایتش رو میاره

به نظر من مشاوره ها می تونن با تجربیاتی که در این زمینه دارن خیلی بیشتر به ما کمک کنن. من پیچی میشناسم که مشاوره اش کاملا رایگانه و می تونین با دادن اطلاعات خودتون مثل نوع بینی و فرمی که دوست دارین از نتیجه عمل به دست بیارین و البته هزینه ای که برای جراحی در نظر گرفتین، یک جراح بینی خوب برای عملتون انتخاب کنید. مثلا بهترین جراح بینی گوشتی در تهران یا هر نوع بینی و در هر شهری که هستین.

به نظر من که امتحانش اصلا ضرری نداره، حداقلش اینه که اطلاعاتتون راجع به پزشکا و جراحی بینی بیشتر میشه.

bini.zibaee