2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اتو استفاده نکن _موهاتو با اب گرم اصلااااا نشور _و مدتی از روغن بادام تلخ استفاده میکنم قبل از حمام موخوره ها کمتر شده 

و چندسالی که اصلا از کش مو‌استفاده نمیکنم فقط کیپلس 

الانم شونه چوبی سفارش دادم😚

• قرار گرفتن بیش از حد در برابر نور خورشید
  • آلودگی هوا و مواد شیمیایی
  • استفاده بیش از حد از آب داغ برای شستن مو
  • استفاده نامناسب از محصولات مو
  • استفاده از شامپو های قوی و خشن با مواد شیمیایی بسیار
  • استفاده بیش از حد از ژلهای مو و تافت و..
  • استفاده بیش از حد از آبی که حاوی کارولین زیاد میباشد ،که باعث می شود رنگ موها کم رنگ شود و در نهایت منجر به موخوره می شود.
  • استفاده بیش از حد از محصولات خشک کن مو، مانند:اتو مو و سشوار که به ظاهر برای آراستگی مو حساب می شوند اما باعث آسیب های جدی به فولیکول های مو می شود.
  • استفاده از شانه و برس های اشتباه که می تواند به ریشه و ساقه مو آسیب برساند
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
از اتو استفاده نکن _موهاتو با اب گرم اصلااااا نشور _و مدتی از روغن بادام تلخ استفاده میکنم قبل از حم ...

دقیقا کارایی ک گفتیو میکنم.اتو مو نمیکشم .روغن می زنم وای انگار ن انگار پودر میشه تو دستم همش موخوره

دقیقا کارایی ک گفتیو میکنم.اتو مو نمیکشم .روغن می زنم وای انگار ن انگار پودر میشه تو دستم همش موخوره

عزیزم مطمئنی همه رو رعایت میکنی اخه منم مثل تو موهام خورد میشد ولی اینایی که یه مدت رعایت کردم بهتر شده 

عزیزم مطمئنی همه رو رعایت میکنی اخه منم مثل تو موهام خورد میشد ولی اینایی که یه مدت رعایت کردم بهتر ...

اتو مو ک اصلا ندارم

روغن بادوم هم میزنم ولی باز پر موخوره