2777
2789

برام دعا کنید مشکلی دارم روح و روان جسمم درگیرشه وجودم استرسه تو رو خدا برام حمد و صلوات بخونید خیلی نیاز به دعاتون دارم

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

برات صلوات فرستادم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشی عزیزم ایشالا برای منم دعا کن

برات صلوات فرستادم حاجت روا شی

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
فدای تو . یکم دعای توسل گوش کن .آروووم آروم میشی .

چشم 🌸😓

انشالله زودتر مشکلات شما تموم بشه عزیزم.

برام دعا کنید ممنون

سلام اگه میتونی از مشکلتو بگو برات صلوات فرستادمو ایت الکرسی

آبروم در خطره 

آبروی یه دختر مظلوم ساده که جرمش فقط سادگی بوده واقعا برای شما که دارم می‌نویسم اشک تو چشام میاد برام دعا کنید به فاطمه زهرا التماس کنید دستمو بگیره