2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
نه  چرا برگردونی؟؟؟ جای تشکر قیافه هم میگیره واست  ولش کن

اخه بعدا منتشو سر من میزاره 

اون حقوق بکیره من درس میخونم از منم خیلی بزرگتره ولی یکاری میکنه منت میزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بعدا منتشو سر من میزاره  اون حقوق بکیره من درس میخونم از منم خیلی بزرگتره ولی یکاری میکنه ...

بگو یا کاری نکن یا اگه میکنی منت نذار 

حقوق بگیر هست اما خرجتو که نمیده بتونه منت بذاره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
خودمم میخام پولشو پس بدم😐  ۸۰ تومن انقد ارزش نداره

اخه یعنی چی اینکار . اصلا باد انداختن نداره دیگه اشتباهی بوده تموم شده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
متاسفانه من برعکس اونم اصلا دلم میگیره کسی ازم ناراحت باشه کاریم ک کردم براش بیشتر از اونارزش داشت س ...

این اخلاقت باعث میشه ازت سواستفاده کنن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بگو یا کاری نکن یا اگه میکنی منت نذار  حقوق بگیر هست اما خرجتو که نمیده بتونه منت بذاره

بخدا اگه خودم پول لازم نداشتم اصلا اون خفتو قبول نمیکردم 

دست و پام یخ کزد برا ماشین شستنش 

داخل و بیرونو کف و همرو😐😑😑😑

بخدا اگه خودم پول لازم نداشتم اصلا اون خفتو قبول نمیکردم  دست و پام یخ کزد برا ماشین شستنش&nbs ...

حالا چرا پول رو میخوای پس بدی؟ من باشم پس نمیدم در عوض واسش کار انجام دادی مفتی که نداده

برنگردون حداقل واست قیافه گرفته یه پولی دستتو بگیره نه اینکه هم‌پولت بره هم منت سرت باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
حالا چرا پول رو میخوای پس بدی؟ من باشم پس نمیدم در عوض واسش کار انجام دادی مفتی که نداده

میدونی اصلا دلم نمیخواد منتش رو سرم باشه و فک کنه خیلی برام مهمه ک پول بده بهم

بخدا اگه خودم پول لازم نداشتم اصلا اون خفتو قبول نمیکردم  دست و پام یخ کزد برا ماشین شستنش&nbs ...

ماشین شستی براش؟؟

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
میدونی اصلا دلم نمیخواد منتش رو سرم باشه و فک کنه خیلی برام مهمه ک پول بده بهم

وا 

منتی نیست وقتی واسش ماشین شستی

مفتی که پول نگرفتی