2777
2789

دوستان بهتره بعد از کلی تاپیک مادرشوهر کمی هم بخندیم خودمم خیلی استرس دارم لطفا کمی مطالب خوب بذاریم به هم انرژی بدیم ، من خودم وقتی دبیرستانی بودم یه بار با بابام بحثم شد منم الکی گفتم حالم بد شد فشار عصبی بهم آوردی و اینا بعد اونام محل ندادن و باور نکردن ، منم حرص خوردم پا شدم الکی تنها رفتم بیمارستان و اونجا گفتم فشارم افتاده حالم بده دکترم اصلا متوجه نشد الکی میگم و برام سرم و آمپول نوشت بعد برای بابام پیام رفته یود(از بیمه پیام میره) بعد یه جوری خودشو رسوند بیمارستان و کلی معذرت خواهی منم الکی گریه ميکردم از اون به بعد هم هیچگاه با من بحث نکرد🤣🤣🤣😜😜 اینم یه ترفند که یادتون دادم هر وقت یادم میفته بهش میخندم

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این مسخره تر که امروز اومدن پیش دخترم و منو از دخترم خواستگاری کردن؟

همسرم و دختر و پسرمم پیشم بودن

دختر کوچیکمم تو کالسکه پیشم بود ://

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
جلو معلمم اومدم بگم کامیز دیر باز هول شدم گفتم دامبیز کی.ر باز    

😶😶😶😶واکنش معلمت چی بود؟

از این مسخره تر که امروز اومدن پیش دخترم و منو از دخترم خواستگاری کردن؟ همسرم و دختر و پسرمم پیشم ب ...

وای کجا😮😮 خودت نگرفت اون یکی دخترت چند سالشه🤣

😂😂😂😂 منم ی بار با مامانم و ابجیام رفته بودیم پارک ساعت ۱۱شب داشتیم برمیگشتیم دوست پسرمم هی زنگ میزد بیام از دور ببینمت منم گفتم خب فلان جاام بیا ببین منو یهو اومد ب عنوان مسافر کش جلومون وایساد مامانمم مقصد رو گفت اونم سوارمون کرد مامانمم جلو نشست ما هم این پشت مرده بودیم از خنده اخر سرم ک پیاده شدیم مامانم کرایه داد اونم گرفت

اگه فا..ل خواستی درخواست بده
بچه ها زدن زیر خنده اونم چهار نمره از انظباطم کم کرد فک کرد عمدا گفتم

وای چه معلمی بوده که به روش آورده😂😂 معلم چی بود و کلاس چندم